Συνάντηση Κατσιφάρα με Κοτρώτσο , Δούρο για το οδικό δίκτυο στην Αμπελακιώτισσα.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη κου Απόστολου Κατσιφάρα  του Προέδρου Τ.Κ. Αμπελ/σσας Ιωάννη Δούρου, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αμπελ/των Παν. Κοτρώτσου και του πολιτικού φίλου του Περιφερειάρχη- υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου και γαμπρού του χωριού μας κου Ιωάννη Χρονόπουλου, με θέμα : “Προβλήματα οδικού δικτύου προς Τ.Κ. Αμπελακιώτισσας”. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα της επικινδυνότητας και κακής κατάστασης του οδικού δικτύου λόγω των καταπτώσεων και κατολισθήσεων, της φθοράς της γέφυρας Κότσαλου και λοιπών σημείων και την ανάγκη ασφαλτόστρωσης – αποπεράτωσης του δρόμου απο Ιερά Μονή Αμπελ/σσας προς Περδικόβρυση (για το 1,5 χιλιόμετρο που έχει απομείνει χωματόδρομος) και συνδέει την Αποδοτία με τα χωριά Κλεπά, Αράχωβα, Κρυονέρια και Ευρυτανία και τέλος έγινε αναφορά στο δασικό δρόμο προς Ελευθέριανη (μέσω Πόδου). Αφού ιεραρχήθηκαν τα επί μέρους θέματα ο κος Περιφερειάρχης μας ενημέρωσε ως εξής:
1) Υπάρχει ήδη υφιστάμενη εργολαβία και θα γίνουν άμεσες παρεμβάσεις για συντήρηση – καταπτώσεις και επικινδυνότητα του οδοστρώματος.
2) Θα σταλεί άμεσα κλιμάκιο απο την Περιφέρεια για τη γέφυρα Κότσαλου
3) Η ασφαλτόστρωση του δρόμου απο Ιερά Μονή Αμπελ/σσας για Περδικόβρυση και οι καταπτώσεις απο χωριό προς Ι.Μ. θα μπουν σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρόσβασης Ιερών Μονών Αιτ/νιας
Ευχαριστούμε τον κο Περιφερειάρχη!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...