Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τα ευρωπαϊκά θέματα, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Υπουργείο Εξωτερικών είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τα ευρωπαϊκά θέματα και καλό μου φίλο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, είχα τη χαρά να συναντηθώ και να πληροφορηθώ για το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στο Υπουργείο Εξωτερικών. H εξωτερική μας πολιτική αποδίδει και η θέση της χώρας μας έχει αναβαθμιστεί. Η Ελλάδα αφήνει πλέον το δικό της ισχυρό στίγμα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και συνδράμει με σχέδιο και αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων.

Παράλληλα, είχαμε χαλαρή συζήτηση πάνω σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξωστρέφειας και βέβαια για την Αιτωλοακαρνανία.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε για την πορεία του νομού μας και για τις διεκδικήσεις του σε αναπτυξιακά έργα και σε έργα υποδομών και εξέφρασε την βούλησή του να συμβάλλει στην επίλυση των ζητημάτων του τόπου μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Με συνεργασία και ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας.

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...