Συνέντευξη του Βασίλη Φεύγα στο ΙΟΝΙΑΝ TV: «Τεράστιες οι δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης στην Αιτωλοακαρνανία»

ΣτηντηλεόρασηIONIANTVμίλησε ο υποψήφιοςβουλευτήςΑιτωλοακαρνανίας και ΣύμβουλοςτουΠρόεδρουτηςΝέας Δημοκρατίας ΒασίληςΦεύγας, αναλύοντας τιςθέσεις και τους προσωπικούςτουστόχους.

Ο ΒασίληςΦεύγας επανέλαβε την ανάγκηγια υποδομές, μεέμφασητοοδικόδίκτυο, τονίζοντας ότιχρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει η Αιτωλοακαρνανία δυνατόbrandnameσε προϊόντα και υπηρεσίες.

Όπωςεξήγησε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, η περιοχή έχει τεράστιες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, ακόμη και με περιοχές που σήμερα έχουν ελάχιστες υποδομές. «Πρέπει να έχουν ένα ολοκληρωμένο και βιώσιμο σχέδιο για την Τριχωνίδα, την Ορεινή Ναυπακτία, το Μεσολόγγι, την Ναύπακτο, τα πανέμορφα δυτικά παράλια και γιατίόχιτονΒάλτο, ο οποίος μπορεί με το σωστόσχέδιοσεμερικάχρόνια να μην θυμίζει την σημερινή εικόνα, κάτι πουέχεισυμβείμε πολλές περιοχές. Άλλωστεόλα πρέπει να συγκλίνουν στην μείωσητης ανεργίας, αυτό που και οι Αιτωλοακαρνάνες θέτουνως πρώτη προτεραιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ΒασίληςΦεύγας είπε ακόμηότι ο ρόλοςτου βουλευτήδενείναι στο πολιτικόγραφείο, είναι στονομοθετικόέργο, στηνΒουλή αλλάκυρίωςκοντάστους ανθρώπους πουεκπροσωπεί: «Προσωπικά περνάωελάχιστονχρόνοστο πολιτικόμουγραφείο και δεν πιστεύωστην παλιά αντίληψητης πολιτικής. Πρέπει να είμαστε ο ενδιάμεσοςμεταξύτηςδιακυβέρνησης και των αναγκώντων πολιτών», τόνισε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...