Συνέντευξη του Δημήτρη Σταμάτη

Ο υποψήφιος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης, επισκεπτόμενος το Μεσολόγγι στις 28 Απριλίου με τον πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο, απάντησε σε ερωτήσεις απεσταλμένου του aitoloakarnaniapost.gr.

Το video μπορείτε να το δείτε στο http://www.youtube.com/watch?v=4LbI2VeEmHc

Αναλύτικα δήλωσε:

 

            Πως θα χαρακτηρίζατε την υπέρβασή σας, προσωπική ή πολιτική;

«Πρώτ’ απ’ όλα μιλάμε μια εβδομάδα προ των εκλογών, από έναν ιερό χώρο που είναι το δημαρχείο της ιερής πόλης του Μεσολογγιου, που αυτό καταδεικνύει πολλά πράγματα και απηχεί γεγονότα για τα οποία είμαστε περήφανοι όλοι μας. Και ακριβώς υπάρχει αυτή η σύνδεση και αυτός ο συνειρμός της προσπάθειας που έκαναν τότε οι εξοδείτες, με την προσπάθεια που κάνουμε εμείς. Δειτε το ακριβώς σε μια τέτοια διάσταση γιατί το δικό μας κίνημα είναι το κίνημα των αγανακτισμένων Ελληνων, των ανεξάρτητων Ελλήνων που επαναστατήσανε κατά μιας προσπάθειας που γίνεται, και είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να φιμώσουν και να ξεπουλήσουν την Ελλαδα. Αυτη λοιπόν η προσπάθεια έχει μεγάλη απήχηση και σαφώς κάθε μέρα παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και μας κάνει αισιόδοξους, όχι απλώς ότι θα εκλεγούμε στην βουλή, αλλά ότι ο Ελληνικός λαός για άλλη μια φορά θα πει ένα μεγάλο όχι, στα σχέδια εκείνων που εργάζονται για αυτήν την υποδούλωση.»

 

            Σας κατηγορούν οι αντίπαλοι σας ότι δεν έχετε ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό στίγμα. Τι απαντάτε σ’ αυτό;

«Θα τους παρακαλούσα να κάνουν τον κόπο να διαβάσουν και την ιδρυτική διακήρυξη αλλά και το πρόγραμμα μας. Οταν η χώρα σου κινδυνεύει να απαλλοτριωθεί, δεν κάθεσαι να μιλήσεις για ιδεολογίες και στίγματα, κάθεσαι να κάνεις προσπάθεια και να παλέψεις για να μην συμβεί αυτό. Απο ‘κει και πέρα εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο έχουμε αποδεχτεί, με βάση το οποίο βαδίζουμε και έχουμε δεσμευθεί απέναντι στον Ελληνικό λαό. Αυτο το πρόγραμμα περιγράφει τι θα γίνει την πρώτη εβδομάδα, τον πρώτο μήνα, το πρώτο εξάμηνο και ούτω καθ’ εξής, εάν και εφ’ όσον ο Ελληνικός λαός μας δώσει εντολή για την διακυβέρνηση της χώρας.»

Ως αναγνωρισμένος πολιτικός στον νομό της Αιτωλοακαρνανιας απευθύνεστε και πάλι στους πολίτες, ποιό το μήνυμα σας προς αυτούς;

«Το μήνυμα είναι ότι εγώ απευθύνομαι και τους κοιτώ στα μάτια, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου και αποδεικνύω κάθε μέρα την συνέπεια του λόγου και των πράξεων μου. Αυτα που έλεγα δυο χρόνια πριν, συνεχίζω και λέω και σήμερα. Εχω υποστεί τις συνέπειες αυτής μου της συνέπειας, όμως ο λαός, και ξέρει και κρίνει και ενημερωμένος είναι. Δεν ζητώ να με επιβραβεύσει παρά μόνο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που κάνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και να συμπλεύσει μαζί μας σε αυτή την έντονη παρουσία που έχουμε κατά της Γερμανικής κατοχής.»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...