Συνέχεια στις φιλικές αναμετρήσεις για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου στο Τουρνουά του Φαέθωνα


Την Παρασκευή 7/10 στις 19:30 με τον ΛΕΩΝ Μεσολογγίου στη Ναύπακτο
Ο προπονητής του ΠΑΣ Ναυπάκτου, Γιώργος Σταθάτος, μετά το 1ο φιλικό που έδωσε εντός έδρας με την Άμφισσα, είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο Τουρνουά του Φαέθωνα που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Αντιρρίου με αντιπάλους τον Φαέθωνα και τα Αραχωβίτικα/Ακταίο ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα της Ναυπάκτου αν και ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Φαέθωνα, κατάφερε να επανέλθει και να γυρίσει το ματς ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του. Κάποια αβίαστα λάθη στα τελευταία 2 λεπτά έφεραν την ανατροπή και ηττήθηκε με σκορ 66-64 από τους γηπεδούχους. Την Κυριακή στον μικρό τελικό, με αντίπαλο τα Αραχωβίτικα/Ακταίο έπαιξαν κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ, αλλά δεν μπόρεσαν με την άμυνά τους να κρατήσουν τους Πατρινούς χαμηλά στην άμυνα (ευστόχησαν σε 10 τρίποντα) και σε συνδυασμό με τη δυσκολία να βρουν λύσεις στην επίθεση, υποχρεώθηκαν σε ήττα με σκορ 79-65. Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Αστέρας Τέμενης.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του Τουρνουά βραβεύθηκαν από τη διοίκηση του Φαέθων Αντιρρίου οι προπονητές στη πορεία των 36 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Κατά σειρά ήταν οι Ναυπάκτιοι Σπύρος Σταυρόπουλος, Κώστας Παπούλιας, Γιάννης Βαφειάδης και ο Πατρινός Γιάννης Μυλωνόπουλος.
Αύριο Παρασκευή στις 19:30 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον ΛΕΩΝ Μεσολογγίου στην προσπάθειά του να παρουσιαστεί έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...