Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας στις 7 Σεπτεμβρίου

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα), συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας  με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

Δείτε live

 1. Ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

2. Αίτηση δημοτικών συμβούλων για ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης για το με  αριθμ. πρωτ. 717128/3499 έγγραφο του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης  διοίκησης, αναφορικά με την ακύρωση της υπ’ αριθμ. 135/2011 απόφασης της οικονομικής επιτροπής

3. Ορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Σχολική επιτροπή α/θμιας εκπαίδευσης δήμου Ναυπακτίας» 

4. Ορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Σχολική επιτροπή β/θμιας εκπαίδευσης δήμου Ναυπακτίας» 
 
5. Μίσθωση ακινήτου για μεταστέγαση του 3 ου δημοτικού παιδικού σταθμού δήμου Ναυπακτίας
 
6. Αίτημα του φιλανθρωπικού –πολιτιστικού συλλόγου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» του οικισμού Χάνι Μπανιά της τοπικής κοινότητας Βλαχομανδρας για παραχώρηση της χρήσης του σχολείου του οικισμού Χάνι Μπανιά για τη λειτουργία των γραφείων του συλλόγου και δημιουργία λαογραφικού μουσείου. 
 
7. Παράταση συνολικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή τεχνικών-αναπλάσεις- Οδοποιία τοπικής κοινότητας Μακύνειας» μέχρι 31-11-2011.


Live video from your Android device on UstreamΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...