Συνεδριάζει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή για το θλιβερό περιστατικό στη Μανωλάδα

bb

Την άμεση σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ζήτησε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να συζητηθεί το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει μετά το τραγικό αιματηρό περιστατικό το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης με τον τραυματισμό των μεταναστών εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.
Ήδη από την πρώτη στιγμή ο κ. Κατσιφάρας καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση προς τους μετανάστες εργάτες γης, που κινητοποιήθηκαν με αφορμή την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων τους και πυροβολήθηκαν από τους «επιστάτες» τους και ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές, την άμεση απόδοση δικαιοσύνης.
Παράλληλα το σοβαρό αυτό θέμα θα τεθεί πρώτο και στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, κατόπιν και αιτήματος των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να ληφθούν και οι ανάλογες πρωτοβουλίες και αποφάσεις από το Σώμα και επιτέλους να λυθεί οριστικά, η χρόνια αδιαφορία και παθογένεια των κυβερνήσεων πάνω σε αυτό το σοβαρό ζήτημα.
«Πρόκειται για μία εγκληματική και ρατσιστική πράξη. Σε καμία περίπτωση αυτό το περιστατικό δεν εκπροσωπεί την ελληνική κοινωνία και πολύ περισσότερο τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδος» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Α. Κατσιφάρας.
Η εκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 6 το απόγευμα.

Ενημέρωση

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...