Καλείστε την Παρασκευή 28-5-2021 και ώρα 16:00 στην πραγματοποίηση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας με τηλεδιάσκεψη, με την χρήση της τεχνολογίας www.epresence.gov.gr, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των υπ’αριθμ.163/29-5-2020 & 426/13-11-2020 εγκυκλίων ΥΠ.ΕΣ., τις διατάξεις  του άρθρου 184 παρ.1,3 του Ν.4635/2019 και του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 με  τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση μελέτης του έργου με τίτλο «ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΗΜΙΤΕΛΟΥΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ» (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
  2. Έκδοση ψηφίσματος για επανίδρυση Αυτόνομου Πανεπιστήμιου Δυτικής Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο. (εισηγητής κ. Δήμαρχος).
  3. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΟΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. 48η» προϋπολογισμού έργου  χωρίς ΦΠΑ 201.612,90 € (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
  4. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕ ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2015» ΥΠΟΕΡΓΟ 1 : « ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ,ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΑΝΑΒΡΥΤΗΣ, ΑΣΠΡΙΑ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ» προϋπολογισμού έργου  χωρίς ΦΠΑ 161.290,32 € (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
  5. Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του έτους 2021 του Δήμου Ναυπακτίας και την εγγραφή της πράξης «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπακτίας» στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2021 του Δήμου Ναυπακτίας  για  την  εκτέλεση του έργου.  (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
  6. Ονοματοδοσία οδών στην κοινότητα Τρικόρφου (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
  7. Ονοματοδοσία οδού στην κοινότητα Ξηροπηγάδου (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
  8. Ονοματοδοσία πλατείας στην κοινότητα Αμπελακιώτισσας (εισηγητής κ. Χοχτούλας)
  9. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
  10. Πληρωμή 10ΟΥ  λογαριασμού του έργου «δημιουργία διαμόρφωση πολιτιστικού μονοπατιού καστρόπολης Ναυπάκτου», μέσω άλλης πηγής χρηματοδότησης και αναμόρφωση Π/Υ (τροποποίηση τεχνικού προγράμματος) (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
  11. Απόδοση μισθωμάτων στην Α/θμια Σχολική Επιτροπή του  Δήμου. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
  12. Εισηγητική έκθεση Α΄ τριμήνου του έτους 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
  13. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της Σύμβασης παράτασης του προγράμματος «ΑΣΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΣΒΑΚ» του Δήμου Ναυπακτίας. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
  14. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της Σύμβασης παράτασης του προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2018» του Δήμου Ναυπακτίας. (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
  15. Παραχώρηση χρήσης χωρίς αντάλλαγμα, τμήματος του ισογείου του κτιρίου Ναυπακτία για την στέγαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου (εισηγητής κ. Παπαβασιλείου)
  16. Ορισμός ελεγκτών, του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου για το οικονομικό έτος 2020 στη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ναυπακτίας. (εισηγητής κ. Δήμαρχος).
  17. Έγκριση επικαιροποιημένου Μνημονίου «Μνημόνιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών του Δήμου Ναυπακτίας 2021, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σχέδιο πολιτικής προστασίας με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ». (εισηγητής κ.   Κοτρωνιάς).
  18. Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στην Τ.Κ. Μαμουλάδας (εισηγητής κ.Κοτρωνιάς)
  19. Τοποθέτηση φωτιστικού στην Τ.Κ. Ναυπάκτου. (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)
  20. Τοποθέτηση παροχής ΦΟΠ στο Αντίρριο.  (εισηγητής κ. Κοτρωνιάς)               
  21. Απαλλαγή καταβολής  τροφείων από  τους  Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)
  22. Διαγραφή παιδιού από τους Δημοτικούς Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (εισηγητής κ. Τσουκαλάς)


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...