Συνελήφθη η προϊσταμένη ΔΟΥ Βέροιας μετά από μήνυση των οπαδών του Σώρρα!

Συνελήφθη η προϊσταμένη ΔΟΥ Βέροιας μετά από μήνυση των οπαδών του Σώρρα!

Στα κρατητήρια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η προϊσταμένη της ΔΟΥ στη Βέροια μετά από μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος οπαδοί (κατά δήλωσή τους) του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα.

Σύμφωνα με το InVeria.gr, αφορμή για τις… περιπέτειες της Εφόρου ήταν η δέσμευση μεγάλου ποσού (πάνω από 20.000 ευρώ) από λογαριασμό πολίτη, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας κατάσχεσης λογαριασμών για χρέη προς την εφορία, που πλήττει χιλιάδες πολίτες.

Στην δημόσια υπηρεσία της Βέροιας μετέβησαν μέλη της Ελλήνων Συνέλευσης και απαίτησαν από την Έφορο να άρει την παρακράτηση του ποσού. Στην αρνητική της απάντηση και αντιπρότασή να κάνουν έγγραφο υπόμνημα, τα μέλη της Ε.ΣΥ. υπέβαλλαν μήνυση κατά της προϊσταμένης της ΔΟΥ Βέροιας, για υπεξαίρεση και κατάχρηση εξουσίας.

Όπως αναφέρει το InVeria.gr, έξι αστυνομικοί μετέβησαν στη ΔΟΥ Βέροιας και συνέλαβαν την προϊσταμένη, η οποία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Φυσικά, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερη και μένει να μάθουμε αν οριστεί δικάσιμος ή υπόθεση πάει απευθείας στο αρχείο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/294127-Synelephthe-e-proistamene-DOY-Beroias-meta-apo-menyse-ton-opadon-toy-Sorra ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...