Συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημάκης Φωτόπουλος σε όλη την Αιτ/νια…

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες όλων των επαρχιών του νομού Αιτωλοακαρνανίας, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημάκης Φωτόπουλος.

Παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί, ο κ. Φωτόπουλος επιμένει στην προσωπική επικοινωνία με  τους πολίτες και την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε, τη Βόνιτσα, τον Άγιο Νικόλαο, την Πλαγιά, την Περατιά, την Αμφιλοχία, το Στάνο, την Κατούνα, το Αγρίνιο, το Αγγελόκαστρο, τα Καλύβια, το Μεσολόγγι, την Κατοχή, τη Γαβαλού και κατέληξε στην Ναύπακτο.

Στην επικοινωνία του με τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε, ο κ. Φωτόπουλος, αντάλλαξε απόψεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νομός και επανέλαβε την πάγια θέση του ότι για την ανάκαμψη της χώρας απαιτείται κινητοποίηση από όλους μας.

Η αποχή από τα τεκταινόμενα που κάποιοι επιλέγουν, δεν δίνει λύση στα προβλήματά μας. Ο νομός μας βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Κανείς δεν θα ασχοληθεί με τα δικά μας προβλήματα, όταν εμείς είμαστε απόντες.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...