Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια (Εικόνες)

Ευχοστολίδια

H καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 στις τέσσερις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ, για τρίτη χρονιά, συνεχίζει τη μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης και καλεί όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια, που έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά που υποστηρίζουν τα σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα.  Χιλιάδες παιδιά έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη δική τους χριστουγεννιάτικη ευχή. Όσοι βρεθούν στα τέσσερα πολυκαταστήματα έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτές τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου, στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς του, υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

O Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, αναφερόμενος στη χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία Ευχοστολίδια δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια κατορθώσαμε να προσφέρουμε χιλιάδες παιδικά χαμόγελα και συνεχίζουμε εξίσου δυναμικά και φέτος.

Προσκαλούμε τον κόσμο να πάρει μέρος σε αυτή την προσπάθεια ενώ παράλληλα, πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στη νέα γενιά, υλοποιούμε έργα υποδομής στους φορείς που υποστηρίζουμε βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη». 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαδάκης, μέλος της του  ΔΣ της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», σημείωσε: «Το πάντρεμα που έχει κατορθώσει να κάνει ο ΟΠΑΠ με αυτή την έξυπνη ιδέα που εφέτος υλοποιείται για τρίτη χρονιά, έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στα ίδια τα παιδιά. Κι εμείς έχουμε χαρά για αυτό.

Παρότι αντιμετωπίσαμε με επιφυλακτικότητα και διστακτικότητα την ενέργεια της πρώτης χρονιάς κι αναρωτιόμασταν πώς θα γίνει όλο αυτό, εφέτος είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει ακόμη περισσότερο».

Στη σημαντική δράση του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε και η Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Εύρεσης Πόρων των «Παιδικών Χωριών SOS»: «Για εμάς στα Παιδικά Χωριά SOS αυτή η δράση του ΟΠΑΠ είναι πολύ σημαντική, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε στα παιδιά μας αξέχαστες στιγμές, στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και φροντίδας που, ιδίως τις ημέρες των Χριστουγέννων, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία και που ξέρουμε ότι θα τις κουβαλούν μέσα τους για μια ολόκληρη ζωή».

Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν προσφέρει περισσότερα από 5.000 Ευχοστολίδια, πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών.

Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει έργα υποδομής σε περισσότερα από 10 ιδρύματα και σωματεία των φορέων που συμμετείχαν το προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Ευχοστολίδια

1.  Πετρ Ματεγιόφσκι, Έλσα Σταθοπούλου, Ελένη Μενεγάκη και Γιώργος Παπαδάκης, στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Smart Park για την ενεργοποίηση της δράσης Ευχοστολίδια

Ευχοστολίδια

2. Ο κόσμος επιλέγει Ευχοστολίδια στην εκδήλωση στο Smart Park

Ευχοστολίδια

3. Ο κόσμος προσφέρει δώρα και πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών

Ευχοστολίδια

4. Οι ζωγραφιές των παιδιών της ένωσης  «Μαζί για το Παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS»

Ευχοστολίδια

5. Η χριστουγεννιάτικη έκθεση ζωγραφικής του ΟΠΑΠ στο Athens Metro Mall

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...