Συνεχίζεται το “μπαράζ” ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ασημάκη και Σπυροπούλου

bb

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ:Η κυρία Σπυροπούλου προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

Η κυρία Σπυροπούλου προφανώς αγωνιώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της καταφεύγει σε ψέματα και τεχνάσματα, δημοσιεύοντας ένα κείμενο απάντηση που την εκθέτει περισσότερο. Οι απαντήσεις για το τι ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, υπάρχουν και στα πρακτικά και σε βίντεο, μιας και έχουμε φροντίσει ώς συνδυασμός, για την ενημέρωση των δημοτών, να αναμεταδίδουμε με δικά μας  μέσα, τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν θα μπούμε σε άσκοπο “χαρτοπόλεμο”, υπάρχουν άλλα σοβαρότερα θέματα από το να απαντάμε συνεχώς στην κυρια Σπυροπούλου. Θα συνεχίσουμε να αγνοούμε τις προσβολές που δημοσίευσε, όπως αγνοήσαμε και τις προσβολές της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το μόνο που ζητάμε είναι να επιτελεί το ρόλο της με την πρέπουσα σοβαρότητα και ευθύνη, όπως αξίζει στο δήμο και τους δημότες μας. Ας αφιερώσει λοιπόν το χρόνο της σε αυτη την κατεύθυνση και όχι στο να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.

Για την αποκατάσταση των γεγονότων σας παραθέτουμε το απόσπασμα από το video, το οποίο είναι και δημοσιευμένο στη σελίδα του συνδυασμού μας.

ΥΓ: Το VAR είναι χρήσιμο στο ποδόσφαιρο οπου υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις, στο Δημοτικό Συμβούλιο καλό θα ήταν να μη χρειαζόταν να το επικαλεστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...