Με θλίψη τον αποχαιρετά και ο Γιώργος Μουκίδης

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από την απώλεια του 59χρονου μετρ Σήφη Δ, που έδωσε τέλος στη ζωή του, στο Ηράκλειο. 

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη σε πολλούς τραγουδιστές. Ο εκλιπών είχε συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη και με άλλα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Όπως έγραψε το cretalive, όσοι γνώριζαν τον 59χρονο έχουν συγκλονιστεί με την εξέλιξη αυτή, καθώς όπως λέγεται ήταν καλός άνθρωπος, πολύ αγαπητός και πρόσχαρος.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε δουλέψει δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες της Αθήνας, ενώ υπήρξε και μετρ πασίγνωστου τραγουδιστή.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο τα έφερνε δύσκολα, καθότι άνεργος, με οικονομικά προβλήματα και χωρίς οικογένεια, είχε φτάσει σε αδιέξοδο οικονομικό και ψυχολογικό, γεγονός που όπως όλα δείχνουν τον οδήγησε στην αυτοχειρία…

Ο Νότης Σφακιανάκης με μία ανάρτηση αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του. «Αντίο φίλε και συνεργάτη», έγραψε. 

Συντετριμμένος από την απώλεια του 59χρονου είναι και ο μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Μουκίδης, ο οποίος έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook. «1.000 συγνώμη φίλε μου καλέ… Φταίμε όλοι μας για αυτό που έκανες… Εμείς οπλίσαμε το χέρι σου, οι δικοί σου άνθρωποι… Τραγικό. Ο Σήφης Δαμανάκης φίλοι μου και «φίλοι» μου αυτοκτόνησε γιατί ήτανε περήφανος… Ο άγγελος από την Κρήτη έφυγε για πάντα. Πόσο θλίψη νιώθω… Πόσο άδικο όλο αυτό….



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...