Συντετριμμένος μετά τον χωρισμό του ο Κιθ Φλιντ: Ηθελε να πουλήσει το σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Συντετριμμένος μετά τον χωρισμό του ο Κιθ Φλιντ: Ηθελε να πουλήσει το σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Ο Κιθ Φλιντ αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, σκορπίζοντας θλίψη στους φανς των θρυλικών Prodigy και όχι μόνο.

Λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του, ο frontman του συγκροτήματος είχε βάλει προς πώληση το αγαπημένο του σπίτι μετά τον χωρισμό του με τη σύζυγό του, Μαγιούμι Κάι.

Πηγές, όπως μεταδίδει η The Sun, αναφέρουν ότι ο Κιθ Φλιντ είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη μετά τον χωρισμό του με την Κάι και ίσως είχε αρχίσει να παίρνει ξανά ψυχοφάρμακα. Ο τραγουδιστής είχε δώσει μάχη με το ποτό, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη, και θεωρούσε πως η γυναίκα του τον «είχε σώσει» απ’ όλα αυτά.

Η Κάι βρισκόταν στην Ιαπωνία, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του Κιθ Φλιντ, στο σπίτι τους αξίας 1,5 εκατ. λιρών.

Το σπίτι όπου ζούσε ο Κιθ Φλιντ με την σύζυγό του (Φωτογραφία: Splash)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006, και οΚιθ Φλιντ είχε περιγράψει το μοντέλο και DJ από την Ιαπωνία ως «όμορφή και απίστευτα κουλ». «Κάναμε περιοδεία και μόλις μπήκε στο δωμάτιο, δεν μπορούσα να μιλήσω. Ημουν συγκλονισμένος», είχε πει σε συνέντευξή του.

Το ζευγάρι ζούσε μια δική του ανέμελη ζωή στη φύση, έχοντας σκυλιά και άλογα. Περιγράφοντας τη ζωή τους, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Μας αρέσει να κάνουν πικ νικ και να φτιάχνουμε σάντουιτς, αλλά και να ταξιδεύουμε στο πράσινο».

«Η γυναίκα μου αγαπά το σπίτι, τα σκυλιά και τα ζώα που είναι γύρω μας, το ελάφι και την αλεπού που έρχονται και χτυπούν τον φράχτη», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@djmayumi) on

 Μετά το διαζύγιο, ο Κιθ Φλιντ αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι τους, που κάποτε είχε χαρακτηρίσει ως «ιερό». Το κτηματομεσιτικό γραφείο, που το είχε αναλάβει, είχε αναρτήσει λεπτομέρειες για το σπίτι, ωστόσο, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή τις «κατέβασε».

Πηγές υποστηρίζουν ότι ο Κιθ Φλιντ, προσπάθησε να πουλήσει και την παμπ που είχε, καθώς ανησυχούσε για προβλήματα που υπήρξαν με ακτιβιστές.

Προς το παρόν η τύχη του σπιτιού παραμένει άγνωστη.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/356076-Syntetrimmenos-meta-ton-chorismo-toy-o-Kith-PHlint-Ethele-na-poylesei-to-spiti-toy-PHOTO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...