Συντονιστής στην Ν.Ε. Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Νώντας Σχίζας.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΕ Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Την Πέμπτη 8/10/2020 η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας συνεδρίασε με θέμα την αναπλήρωση του συντονιστή της Ν.Ε. έπειτα από την παραίτηση της μέχρι τώρα συντονίστριας Β. Μπεμπή για οικογενειακούς λόγους.                                                     

Η  συνεδρίαση έγινε παρουσία μέλους της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του οργανωτικού Στερεάς Ελλάδος.                                                                                           Από την διαδικασία εξελέγη συντονιστής ο σύντροφος Σχίζας Νώντας και θεωρούμε σίγουρο ότι η μέχρι τώρα πετυχημένη προσπάθεια της διεύρυνσης θα συνεχιστεί, ώστε και στην Φωκίδα το Όραμα του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, για μια μεγάλη αριστερή προοδευτική και ενιαία δημοκρατική παράταξη, να υλοποιηθεί με επιτυχία.                                                                                                     

Σε αυτή την αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια μας, είμαστε αποφασισμένοι και να συγκρουστούμε, αν χρειαστεί, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χωρίς εσωστρέφεια, να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειαζόμαστε όλοι μας       και να είναι συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία.                                                                                              

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η μέχρι τώρα λειτουργία μας στην διευρυμένη  Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Φωκίδας, ήταν, είναι και θα είναι ενωτική και  ένας από τους στόχους μας είναι να φύγει η καταστροφική νεοφιλελεύθερη παράταξη του Κύριου Μητσοτάκη από την εξουσία.                                                                                         

Καλούμε όλους τους δημοκράτες, κεντρώους, αριστερούς, προοδευτικούς και    κάθε περήφανο Έλληνα, να συστρατευτούν και να συσπειρωθούν μαζί μας.                        

Σε αυτόν τον αγώνα, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό όλων μας,  κανείς δεν περισσεύει.   

fokidanews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...