ΣΥΡΙΖΑ: Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησης η απόφαση για τις άδειες

Για δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησης για να μπει τέλος στο καθεστώς «πλήρους ασυδοσίας» και στην παραφιλολογία «που καλλιεργούσε συστηματικά η Νέα Δημοκρατία από κοινού με τους καναλάρχες» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Με την απόφαση, δικαιώνονται πλήρως οι προσπάθειες της κυβέρνησης προκειμένου να μπει τέλος στο καθεστώς πλήρους ασυδοσίας που οικοδόμησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για 27 χρόνια. Ένα καθεστώς ασυδοσίας το οποίο είχε μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καναλαρχών και την υπονόμευση του δημοσίου», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η «Κουμουνδούρου» υπογραμμίζει ότι καθίσταται σαφής η ανάγκη να διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό διαγωνισμός για τις άδειες, οι οποίες, βεβαίως, δεν μπορούν να είναι ούτε τζάμπα, ούτε απεριόριστες, όπως ισχυρίζονταν ορισμένοι.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να συντονίσουν τις ενέργειες τους ώστε το ζητούμενο της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...