Συστάθηκε η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Πανεπιστημιακών (ΦΩΤΟ)

bb

ΕΝΩΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝΕΝΩΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22 Σεπτεμβρίου, 2019 Στη Βυρωνική εταιρία της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αγναντεύοντας τις ομορφιές της Λιμνοθάλασσας, συστάθηκε η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Πανεπιστημιακών (ΕΝ.ΑΙ.ΠΑ.) και ορίστηκε από τα Ιδρυτικά της Μέλη η προσωρινή διοικούσα επιτροπή.

Πρόεδρος ο Καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ Δημοσθένης Μπούρος Αντιπρόεδρος ο τ. Καθηγητής του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Κοντός Γραμματέας ο Καθηγητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Ιωάννης Καλαβρουζιώτης Ταμίας η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών Αργυρώ Μπεκατώρου Μέλος ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Τσαντόπουλος.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή σε εύλογο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το καταστατικό της, θα προετοιμάσει τα απαιτούμενα για αρχαιρεσίες και ανάδειξη του πρώτου πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης με τριετή διάρκεια. Κατά την χθεσινή συνάντηση όλοι εξέφρασαν την άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας της Διεθνούς Ακαδημίας Ελευθερίας που ιδρύθηκε το 2003 και καταργήθηκε το 2014 στα πλαίσια εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα κινηθεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο Πρόεδρος Δημοσθένης Μπούρος Καθηγητής Ιατρικής-ΕΚΠΑ

Ο Γραμματέας Ιωάννης Κ. Καλαβρουζιώτης Καθηγητής -Kοσμήτορας Σχολής θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας-ΕΑΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...