«Συστημένο» του αντιδημάρχου Αθηναίων στον Χρυσοχοΐδη: Η πόλη υποφέρει κάθε μέρα (video)

«Συστημένο» του αντιδημάρχου Αθηναίων στον Χρυσοχοΐδη: Η πόλη υποφέρει κάθε μέρα (video)
«Συστημένο» του αντιδημάρχου Αθηναίων στον Χρυσοχοΐδη: Η πόλη υποφέρει κάθε μέρα (video)


19/05/2020 – 18:13

Για «εμπρησμό της πόλης» μίλησε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Λευτέρης Σκιαδάς, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, παρά τα όσα διαρρέονται ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι η Αστυνομία έχει μετατρέψει την Αθήνα σε μια πόλη που υπάρχει τάξη και που οι δημότες της αισθάνονται ασφάλεια.

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας, ο οποίος να σημειώσουμε εξελέγη με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά», τόνισε πως ακούγονται τόσα πράγματα για τις πλατείες, αλλά τίποτα για τον «εμπρησμό της πόλης» και τα «όσα υποφέρουν οι Αθηναίοι απ’ αυτά που συμβαίνουν».

Ο Λευτέρης Σκιαδάς, ένας άνθρωπος ο οποίος επί μία 35ετία έχει θητεύσει διαμερισματικός σύμβουλος, δημοτικός σύμβουλος και τώρα αντιδήμαρχος μίλησε για μονομέρεια σε σχέση με το ζήτημα των πλατειών και για «φωτιά», «μάχη» και «οδομαχίες».

Αναλυτικά τα όσα σχετικά είπε, τα οποία εμμέσως αφορούν στον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Ακούγονται τόσα πράγματα, ακούγονται των περί πλατειών, περί της παρουσίας μας στις κεντρικές πλατείες. Κανένας δεν μιλάει για τον εμπρησμό της πόλης χθες το βράδυ. Κανένας δεν λέει για όσα υποφέρουν οι Αθηναίοι απ’ αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει δηλαδή μια μονομέρεια για την οποία το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Υποφέρει η πόλη κάθε μέρα. Ξεκίνησε το γνωστό – για μας τους παλιότερους – σκηνικό του εμπρησμού, της φωτιάς, της μάχης και θ’ αρχίσουμε σε λίγο πάλι τα ίδια, τις οδομαχίες. Το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να καταδικάσει αυτό το μπαράζ εμπρησμών στις γειτονιές της πόλης».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...