Σύλληψη 15 παράνομων μεταναστών.

Συνελήφθησαν, χθες (3-10-2011) το πρωί στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Μύτικα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Αστακού, 15 παράνομοι μετανάστες.

 

 

Ειδικότερα, χθες (3-10-2011) το πρωί στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Μύτικα Λιμενικοί του Λιμενικού Σταθμού Αστακού σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, εντόπισαν συνολικά 36 μετανάστες οι 33 Αφγανικής υπηκοότητας και 3 Ιρακινής, τους οποίους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αστακού.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από το Αστυνομικό Τμήμα Αστακού προέκυψε ότι οι 36 αλλοδαποί, μεταφέρθηκαν στο σημείο με φορτηγό όχημα από την Αθήνα, προκείμενου επιβιβαστούν σε πλωτό μέσο με προορισμό την Ιταλία με αντίτιμο 3.000 ευρώ ο καθένας. Ο οδηγός του οχήματος, που αναζητείται, τους αποβίβασε στο σημείο και εξαφανίστηκε χωρίς να του καταβληθούν τα κόμιστρα.

Από τους 36 συνολικά αλλοδαπούς συνελήφθησαν οι 15, καθώς από τον έλεγχο των εγγράφων τους διαπιστώθηκε η μη νόμιμη είσοδος και παραμονή στη χώρα μας.

Οι 15 συνολικά συλληφθέντες, παράνομοι αλλοδαποί, κρατούνται προκειμένου να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απέλαση τους.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...