Σύλλογος των εν Ελλάδι Περιστιάνων: Καλοκαίρι 2011 στήν Περίστα

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου των εν Ελλάδι Περιστιάνων. Το χωριό κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου έγινε κέντρο πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων με κύριο χαρακτηριστικό τους τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας όλων των ηλικιών. Οι εκδηλώσεις αυτές για την υλοποίησή τους χρειάστηκαν την συμμετοχή όλων των κατοίκων  – παραθεριστών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του Συλλόγου, προσφέροντας εμπράκτως την στήριξή τους. Περιληπτικά οι εκδηλώσεις είχαν ως εξής:i. 3 & 4 / 8 Διήμερη εκδρομή στο ποτάμι
Η εκδρομή αυτή έχει λάβει τη μορφή κατασκήνωσης αφού οι συμμετέχοντες στήνουν τις σκηνές τους δίπλα στο ποτάμι, περνούν εκεί το βράδυ τους, ψήνοντας, παίζοντας και συζητώντας, αφού έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες βουτιές στα δροσερά νερά του Φίδαρη.

ii. 5 & 6 / 8 Πανηγύρι της Σωτήρος

iii. 8 / 8 Μέρα προσωπικής εργασίας
Πρόθυμοι κάτοικοι καθώς και μέλη του Συλλόγου πήραν τα εργαλεία τους και ρίχτηκαν στην δουλειά! Για πρώτη φορά φέτος οργανώθηκε αυτή η πρωτοβουλία και καθαρίστηκε η πανέμορφη Γούρνα στην θέση “Περιβόλι”.
Το απόγευμα διοργανώθηκαν με τεράστια επιτυχία παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά στο χώρο του ανακαινισμένου σχολείου, όπου το γέλιο δεν είχε τελειωμό! Επίσης η ποδοσφαιρική ομάδα του Προσχιακού Περίστας αναμετρήθηκε με τον Άρη Διασελλακίου στο ουδέτερο γήπεδο του Θέρμου.

iv. 9 / 8 Καλλιτεχνικά
Τα παιδιά έπιασαν τους μαρκαδόρους και τις μπογιές τους, ζωγράφισαν, έφτιαξαν πρωτότυπες χειροτεχνίες και πέρασαν ένα δημιουργικό πρωϊνό.
Το βράδυ ακολούθησε Party με Karaoke στο μπαράκι μας στην θέση Κεφαλόβρυσο, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο τραγούδι!

v. 10 / 8 Αγώνας δρόμου.
Το λόγο είχαν οι αθλητές στίβου που διένυσαν μια μαγευτική και συνάμα δύσκολη διαδρομή για να καταλήξουν στην πλατεία όπου τους περίμεναν εκστασιασμένοι οι θαυμαστές τους!

vi. 11 / 8 Συζήτηση – Ενημέρωση μελών.
Την μέρα αυτή έγινε η καθιερωμένη συζήτηση για τα πεπραγμένα του Συλλόγου και τα προβλήματα του χωριού μας ενώ στο τέλος της απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές του αγώνα δρόμου.

vii. 12 / 8 Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού
Αξέχαστες στιγμές έζησαν όσοι έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με την αδρεναλίνη και την αγωνία για την ανεύρεση του θησαυρού στο κόκκινο!
Συγχρόνως η ποδοσφαιρική ομάδα μας περνούσε νικηφόρα από το γήπεδο του Θέρμου κόντρα στην σκληροτράχειλη ομάδα του Αβαρίκου.
Το βράδυ ακολούθησε Λαϊκή βραδιά με Dj στην πλατεία, όπου ο χορός και το τραγούδι διήρκεσαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

viii. 14 / 8 Παιδικό Party στο Κεφαλόβρυσο
Ημέρα ξεφαντώματος, χορού και τραγουδιού για τα μικρότερα παιδιά που με τις φωνές και τα παιχνίδια τους έδωσαν άλλη νότα στο ήσυχο περιβάλλον του Κεφαλοβρύσου.

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, όμως η Περίστα είναι στην θέση της και μας περιμένει καρτερικά όλο το χρόνο! Γι αυτό μην χάνουμε καιρό και ας  αρχίσουμε να οργανώνουμε από τώρα την επόμενη επίσκεψη στο χωριό μας!

Ζαρκαδούλας Γιώργος


 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...