Σύσκεψη της πολιτικής προστασία στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή

Σύσκεψη για την ετοιμότητα της Πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε ετοιμότητα και σε συνεργασία με την πυροσβεστική και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς εν όψει των δύσκολων καιρικών συνθηκών που αυξάνουν τον κίνδυνο να προκληθεί πυρκαγιά.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας κ. Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΔΥΠΙΝ Αιτ/νιας κ. Πετράκης. ο διοικητής Π.Υ. Μεσολογγίου κ. Στούμπος, ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας κ. Τέλωνας , ο εκπρόσωπος Α.Δ. Ακαρνανίας κ. Παπαγρίβας , ο εκπρόσωπος ΠΕΔ κ. Καπώνης, η λιμενάρχης κ. Σκανδάλου , ο εκπρόσωπος του 239 Σ.Ε. Μεσολογγίου Λοχαγός κ. Μάμμος, η διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Φιλιπποπούλου, οι εκπρόσωποι των δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Βούρβαρχης, Αγρινίου κ. Σκορδόπουλος, Ναυπακτίας κ. Κούκουνας ,Αμφιλοχίας κ.Κοπίδης και Ακτίου Βόνιτσας κ. Τσιτουρίδης.

Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση από όλους και άμεση ενημέρωση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και από τους πολίτες.Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...