ΣOK στη showbiz: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πασίγνωστος ηθοποιός

ΣOK στη showbiz: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πασίγνωστος ηθοποιός
Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο του θεάματος.
Ενα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της μεγάλης οθόνης, ο ιταλός ηθοποιός Τζουλιάνο Τζέμα – γνωστός από τον ρόλο του «Ρίνγκο» στα περίφημα «σπαγγέτι γουέστερν» της δεκεατίας του 1960 και του 1970 – σκοτώθηκε την Τρίτη το βράδυ σε ηλικία 75 ετών, σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στη Ρώμη, ανακοίνωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1938 στη Ρώμη, ο Τζουλιάνο Τζέμα ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο σε ηλικία 18 ετών ως κασκαντέρ.

Ο Τζέμα συμμετείχε σε 73 κινηματογραφικές ταινίες και σε 25 τηλεοπτικές σειρές και συνεργάστηκε με πάρα πολλούς και γνωστούς ηθοποιούς, παραγωγούς και σκηνοθέτες στη διάρκεια της καριέρας του.

Συμμετείχε σε σπουδαίες ταινίες, όπως το «Μπεν Χουρ» των 11 Οσκαρ πλάι στον Τσάρλτον Ιστον και τον μνημειώδη «Γατόπαρδο» του Λουκίνο Βισκόντι, συμπρωταγωνίστησε με θρυλικά ονόματα του σινεμά. όπως οι Κερκ Ντάγκλας, Ρίτα Χέιγουορθ, Χένρι Φόντα, Φιλίπ Νουαρέ και Κατρίν Ντενέβ, αλλά στη συνείδηση του κοινού εντυπώθηκαν κυρίως οι ρόλοι του στα «σπαγγέτι γουέστερν».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...