Τάκης Τσουκαλάς: Τελευταία εκπομπή, ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του!!! (vid)

Την αποχώρησή του από την εκπομπή «Άντε Γεια», ανακοίνωσε ο οπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκλάς μέσα κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης. 

Ο Τάκης Τσουκαλάς εξήγησε ότι μετά από 20 χρόνια που κάνει την εκπομπή «Άντε Γεια» ήρθε η ώρα να αποχωρήσει. Πάντως πρόσθεσε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί από τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

«Ήθελα να σας το πω στο τέλος της εκπομπής, θα σας το πω τώρα. Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή που κάνω. Θα συνεχίσει το κουμπαράκι μου. Εντάξει παιδιά πολλά χρόνια. Κάποιοι χαίρονται σίγουρα. Κάποτε όλα έχουν ένα τέλος. Τελευταία εκπομπή που θα μιλήσω μαζί σας μετά από 20 χρόνια και παραπάνω. Πώς πέρασαν τόσα χρόνια ρε μάγκες. Πόσα πρωταθλήματα πήρες αυτή η εκπομπή. Μόνο στο γήπεδο θα με βλέπετε πλέον», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Τσουκαλάς.

Στη συνέχεια κάποιοι τηλεθεατές βγήκαν και του είπαν πως δεν πιστεύουν ότι θα δεν θα ξανακάνει εκπομπή «συνδέοντας» την είδηση με την Πρωταπριλιά. Οτι δηλαδή είναι ψέμα.

Ο Τσουκαλάς πάντως έσπευσε να εξηγήσει οτι η απόφασή του ισχύει κανονικά λέγοντας πως «… οι μεγάλες αλήθειες λέγονται Πρωταπριλιά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

sportime



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...