Τάσος Κωστής: Η αποκάλυψη για την κοπέλα που έκοψε από οντισιόν ο Γιάννης Μπέζος

Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Κωστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και προχώρησε σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο.

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο και για ένα σκηνικό όταν έκαναν τις οντισιόν για την σειρά «Εκείνες και εγώ».

«Έρχεται μία κοπέλα και ήταν μία πολύ ωραία κοπέλα. Εμείς την βλέπαμε και την θαυμάζαμε καθώς είμαστε λάτρεις του ωραίου φύλου. Καθόμαστε κουβεντιάζουμε, λέμε τα σχετικά, ο Γιάννης Μπέζος δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν «δίπλα», και σε κάποιο σημείο της λέει ο Γιάννης Μπέζος “ποια σχολή έχετε τελειώσει;”», είπε αρχικά.

«Και εκείνη απάντησε «αχ δεν έχω πάει σχολή ακόμα», συνέχισε περιγράφοντας το συμβάν ο Τάσος Κωστής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είχε πάει στη σχολή και ήρθε να παίξει. Πως θα πας, ανεκπαίδευτος; Σε ποιο επάγγελμα θα πας και θα σε πάρουν χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς μία εκπαίδευση, μία σχολή, κάτι; Εδώ σερβιτόρος πας και σε ρωτάνε αν έχεις πάει κάπου, εάν ξέρεις να κρατάς το πιάτο ή αν θα το σπάσεις. Και έρχεται να παίξεις στην τηλεόραση έτσι;».

Ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε την απάντηση του Γιάννη Μπέζου στην κοπέλα που ήρθε για την οντισιόν.

«Ο Γιάννης είπε: ‘με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στη δουλειά, γιατί περιμένουν τόσα κορίτσια, που είναι εκπαιδευμένα και περιμένουν τη σειρά τους για να μπουν να παίξουν. Δεν θα τα αδικήσω αυτά.

Πήγαινε σε σχολή, τέλειωσε και με το καλό, και όταν τελειώσεις να έρθεις, εδώ είμαι, να συνεργαστούμε’», αποκάλυψε κλείνοντας ο Τάσος Κωστής.

Τάσος ΚωστήςΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...