ΤΑΙΠΕΔ: Πουλήθηκε για 4,2 εκατ. ευρώ, ακίνητο στην Κοσκινού της Ρόδου, μέσω «e-Auction»

Την ανάδειξη πλειοδότη για το ακίνητο στην Κοσκινού Καλλιθέας Ρόδου με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction VII), ανακοίνωσε σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), κατόπιν της ανάδειξης Πλειοδότη σήμερα από το Διοικητικό του Συμβούλιο, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης για τo ακίνητο εμβαδού 213.284 τ.μ. στην Κοσκινού Καλλιθέας Ρόδου του Νομού Δωδεκανήσου.

Η εταιρία «Ροδιακή Εταιρεία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Κάτρη Α.Ε.» – «Ρ.Ε.Ξ.Ε.Κ.Α» προσέφερε το υψηλότερο τίμημα ποσού 4.242.000 ευρώ για το ακίνητο που είχε ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction VII). Η τιμή εκκίνησης ήταν 4.200.000 ευρώ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/289251-TAIPED-Poyletheke-gia-4-2-ekat-eyro-akineto-sten-Koskinoy-tes-Rodoy-meso-e-Auction ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...