Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης στα διόδια της Τραγάνας

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης στα διόδια της Τραγάνας

Ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα διόδια της Τραγάνας Φθιώτιδας.

Πρόκειται για τον οδηγό του ενός λευκού βαν που μπλόκαρε το αυτοκίνητο με τους πέντε φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 100 και πλέον οπαδούς που επέβαιναν σε λεωφορείο και βαν.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο μαχαιρωμένος στο πόδι και την κοιλιά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές πρόκειται για 48χρονο, γνωστός στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά αθλητικής βίας, ο οποίος είχε νοικιάσει από εταιρία το βανάκι και το πρωί γύρω στις 6 το επέστρεψε σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της Εθνικής και των Διοδίων προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία και κάποιων άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην άγρια επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/359324-Taytopoietheke-enas-apo-toys-drastes-tes-epitheses-sta-diodia-tes-Traganas ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...