Τα καρφιά του Παπαδημούλη στον Κούλογλου… με το γάντι (Βίντεο)

Τα καρφιά του Παπαδημούλη στον Κούλογλου… με το γάντι (Βίντεο)
Τα καρφιά του Παπαδημούλη στον Κούλογλου... με το γάντι (Βίντεο)

Απάντηση στην εσωκομματική κριτική που δέχθηκε από το εσωτερικό της ευρωομάδας και συγκεκριμένα από τον Στέλιο Κούλογλου έδωσε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη Kontra24 ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

“Σε όλη μου τη διαδρομή έχω πεντακάθαρο οδηγό στην πορεία μου, δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής από κανέναν” σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδηλούλης, απαντώντας εμμέσως στα πυρά που του είχε εξαπολύσει ο Στελιος Κούλογλου.

Μάλιστα ο ίδιος ανάφερε πως έχει τη στήριξη του κόμματος και των στελεχών στην επίθεση που δέχθηκε από την Νέα Δημοκρατία, και αυτό είναι “ιδιαίτερα ικανοποιητικό” όπως είπε.

Όσον αφορά την συνεργασία μεταξύ των μελών της ευρωομάδας, αλλά και τον ίδιο τον κ. Κούλογλου, σχολίασε ότι “Η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει έξι μέλη, αυτούς που εξέλεξε ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του, και είχα την τιμή να εκλεγώ πρώτος σε ψήφους, και έχω επίσης τιμή να έχω προταθεί από τον Αλέξη Τσίπρα ως επικαφαλής της όμαδας και με την στήριξη όλων των ευρωβουλευτών, συνεχίζουμε να δουλεύουμε συλλογικά γιατί αυτή είναι η εντολή μας και έτσι οφείλουμε να ανταποκριθούμε στον κόσμο που μας στηρίζει, και επιδιώκουμε στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στα θέματα του Ελληνικού ενδιαφέροντος να έχουμε παρά τις διαφορές μας κοινή γραμμή πλεύσης όταν μιλάμε για τα Ελληνικά συμφέροντα.”

Παράλληλα, σχολίασε ότι ” έχω την τιμή να είμαι ο μόνος Έλληνας εκλεγμένος στο προεδρείο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, και μάλιστα με μια μεγάλη πλειοψηφία, έχω πλήρη συνείδηση, ότι εκεί ως αντιπρόεδρος δεν εκπροσωπώ μόνο την παράταξη μου αλλά και την Ελλάδα και ίσως είναι και αυτός ένας λόγος που δέχομαι επιθέσεις καμία φορά, και με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, γιατι ένας Συριζαίος, έχει μια υψηλή διακεκριμένη θέση σε έναν κορυφαίο θεσμό στο εξωτερικό.

Σχετικά με το “πολιτικό μασάζ”, στην συνάντηση του κ. Κούλογλου με τον Αλέξη Τσίπρα στην Αίγινα, ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε ότι δεν έχει σπίτι εκεί (σ.σ στην Αίγινα) υπογραμμίζοντας πως τις συναντήσεις του τις κάνει στα γραφεία και όχι σε εστιατόρια ή σπίτι, ρίχνοντας ένα ακόμη καρφί για τη συνάντηση Τσίπρα – Κούλογλου.

Δείτε το βίντεο:

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι χθες σε δηλώσεις του ο Στέλιος Κούλογλου “πέταξε καρφιά” κατά του Επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δεικτικά το θέμα που προέκυψε με την ακίνητη περιουσία του και έκανε το εξής σχόλιο: «Δεν μπορεί η Αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει δηλαδή ότι ο τάδε υπουργός χρωστάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά. Δεν μπορούμε να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον. Η Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει πως ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι αναγκαστικά και ηθικό.»

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Δημήτρη Παπαδημούλη και άλλων στελεχών. Η διένεξη συζητήθηκε στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία στήριξε τον κ. Παπαδημούλη.

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Στέλιο Κούλογλου στην Αίγινα, όπου και οι δύο πέρασαν το τριήμερο. Κατά τα φαινόμενα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να μην πάρει διαστάσεις το επεισόδιο, σε μια στιγμή μάλιστα όπου η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί μια μεγάλη εξωστρεφή καμπάνια για το πρόγραμμα Μένομε Όρθιοι 2.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...