«Τα μυστικά του Ολύμπου» ένα ντοκυμανταίρ σε σκηνοθεσία Πρόδρομου Κοφσανίδη

«Τα μυστικά του Ολύμπου» ένα ντοκυμανταίρ σε σκηνοθεσία Πρόδρομου Κοφσανίδη

Φέγγει ο συγγραφέας κ. Γ. Λεκάκης

 

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό σε μέρη με ιστορία χιλιάδων χρόνων, σε περιοχές με έντονα φαινόμενα που έχουν γίνει θρύλοι στο πέρασμα των χρόνων. Μια διαφορετική αφήγηση για το βουνό των Θεών μέσα από τα μάτια των δημοσιογράφων Ιωάννη Παπαζήση, Ιωάννας Παπαμιχαήλ και Νικόλαου Στίκου. Μοναδικές καταγραφές, ξεχασμένες ιστορίες και μοναδικά τοπία συνθέτουν ένα σκηνικό δράσης και ιστορίας.

«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ» είναι ένα ντοκυμανταίρ βασισμένο σε ενδελεχή έρευνα και αυτοψία, κινηματογραφημένο στο επιβλητικό όρος των αρχαίων θεών. Με κάθε βήμα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην ιστορία, στους μύθους και τους θρύλους που το συνοδεύουν και την άγρια ομορφιά της φύσης. Ο Όλυμπος κρύβει πολλά μυστικά και ο δημιουργός του σας προσκαλεί να τα εξερευνήσετε μαζί του, μέσα από ντοκυμανταίρ, που θα ανατρέψει πολλά από αυτά που γνωρίζατε έως τώρα!

«Τα μυστικά του Ολύμπου», έκαναν πρεμιέρα την περασμένη Τετάρτη (17 Οκτωβρίου 2018) στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Και συνέχισαν: στο EOE Channel, στην Εγνατία Τηλεόραση, στο Θράκη Νετ, στο Alert, στο Αιγαίο tv, και έπεται συνέχεια, σε όποιους σταθμούς, κανάλια και συλλόγους επιθυμούν να προβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό και να βοηθήσουν στην επανελλήνιση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΟΕ).

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/345415-Ta-mystika-toy-Olympoy-ena-ntokymantair-se-skenothesia-Prodromoy-Kophsanide ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...