Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Α.Ε.Τρικόρφου στην πρώτη τους προπόνηση.

Η Α.Ε. Τρικόρφου ενισχύεται σημαντικά  με ακόμα τέσσερις  παίκτες έμπειρους και γνώστες  της κατηγορίας. Η  ομάδα του Τρικόρφου διαθέτει 27 παίκτες στο δυναμικό της με 15 από αυτούς Τρικορφιώτες. Η διοίκηση της ομάδας θέλοντας να μην ξαναζήσει το Χιτσκοκικό φινάλε της περσινής χρονιάς δείχνει να κάνει σωστές κινήσεις στηριζόμενοι  στα δικά της παιδιά αλλά με σημαντικές  προσθήκες.

Σήμερα ανακοινώθηκαν και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση οι Αφοί Φλέγγα, οι δυο αγωνίζονταν και πέρσι Γιάννης και Βασίλης και οι νεοαποκτηθέντες Χρήστος και Γιώργος.Η φωτογραφίες είναι από την σημερινή προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Αντιρρίου. 

 

ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΛΕΓΓΑ (ΜΕΣΟ)

Μέχρι τον Δεκέμβριο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Στις αρχές του 2011 μεταπήδησε στην ομάδα του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και αγωνίστηκε στα σαλόνια της Γ εθνικής κατηγορίας. Όμως και τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία σε πρωταθλήματα Δ Εθνικής (Απόλλων Ευπαλίου) και της Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

 

ΧΡΗΣΤΟ  ΦΛΕΓΓΑ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ)

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Την Αγωνιστική περίοδο 2009-2010 είχε αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον όμιλο, πετυχαίνοντας 30 τέρματα. Όμως και τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

 

ΙΩΑΝΝΗ  ΦΛΕΓΓΑ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ)

Ανανέωσε την περυσινή συνεργασία του με την ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ, όπου είχε συμμετοχή στα περισσότερα παιχνίδια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου και την βοήθησε στον αγώνα της για παραμονή στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

Είναι ποδοσφαιριστής με πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία, αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες που αγωνίζονταν στην Δ εθνική κατηγορία και την Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΦΛΕΓΓΑ (ΑΜΥΝΤΙΚΟ)

Ανανέωσε και αυτός την περυσινή συνεργασία του με την ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ, όπου λόγω τραυματισμού που υπέστη δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα μας αυτά που από την ικανότητά του και την  εμπειρία του περιμέναμε.

Είναι ποδοσφαιριστής με πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία, αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες που αγωνίζονταν στην Δ εθνική κατηγορία και την Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

Από αριστερά- Γιάννης- Βασίλης-Γιώργος-Χρήστος  

 

Φωτόγραφίες από την σημερινή προπόνησηΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...