“Τα Τραγούδια του τόπου μας”-Δείτε ξανά την εκπομπή που γυρίστηκε στην Παναγία Παναξιώτισσα.Βίντεο

Δείτε ξανά από το Nafpaktianews.gr την εκπομπή που γυρίστηκε στην Παναγία Παναξιώτισσα με θέμα “τα τραγούδια του τόπου μας”. Τραγούδια με ρίζες από την Ναυπακτία ακούγονται και χορεύονται για πρώτη φορά σε μοναδικές εκτελέσεις και με παραδοσιακές στολές από την Ναυπακτία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου και στον σεβασμιότατο κ. Ιερόθεο , τον π. Ιωάννη Γιαννακόπουλο , τον πρόεδρο της κοινότητας Γαβρολίμνης Αντώνη Φουσέκη και τον πολιτιστικό σύλλογο Γαββρολίμνης Παναγία Παναξιώτισσα.Επίσης την Σοφία Φελούκα και τον Χρύσανθο Σπυρόπουλο που πάντα είναι στο πλευρό του Nafpaktianews.gr .

Συντελεστές:

Οι μουσικοί μας στο τραγούδι ο Βασίλης Κωστούλας, οι Παναγιώτης & Γιάννης Κοτρώτσος στο κλαρίνο , ο Δημήτρης Αγγελόπουλος στο βιολί , ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Λαούτο και ο Άγγελος Κοτρώτσος στο νταούλι.Ο χορευτικός όμιλος “Ανεμογιάννης” με χοροδιδάσκαλο – ερευνητή Νίκο Ζωργιό , και μοναδικός ηχολήπτης μας Κώστας Κατσαντώνης και το Lepanto Sound που κατάφερε να βγάλει κάτω από δύσκολες συνθήκες τέλειο ήχο .



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...