“Τα Τραγούδια του τόπου μας” Παραδοσιακοί χοροί & Τραγούδια της Ναυπακτίας αυτή την Κυριακή

bb

Δείτε αυτή την Κυριακή στις 14:00 το μεσημέρι από την τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ και το Nafpaktianews.gr “τα τραγούδια του τόπου μας”. Τραγούδια με ρίζες από την Ναυπακτία ακούγονται και χορεύονται για πρώτη φορά σε μοναδικές εκτελέσεις και με παραδοσιακές στολές από την Ναυπακτία. Μια ώρα γεμάτη παράδοση που αξίζει να παρακολουθήσετε αυτή την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 14:00 το μεσημέρι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου και στον σεβασμιότατο κ. Ιερόθεο , τον π. Ιωάννη Γιαννακόπουλο , τον πρόεδρο της κοινότητας Γαβρολίμνης Αντώνη Φουσέκη και τον πολιτιστικό σύλλογο Γαββρολίμνης Παναγία Παναξιώτισσα.

Συντελεστές:

Οι μουσικοί μας στο τραγούδι ο Βασίλης Κωστούλας, οι Παναγιώτης & Γιάννης Κοτρώτσος στο κλαρίνο , ο Δημήτρης Αγγελόπουλος στο βιολί , ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Λαούτο και ο Άγγελος Κοτρώτσος στο νταούλι.

Ο χορευτικός όμιλος “Ανεμογιάννης” με χοροδιδάσκαλο – ερευνητή Νίκο Ζωργιό , και μοναδικός ηχολήπτης μας Κώστας Κατσαντώνης και το Lepanto Sound που κατάφερε να βγάλει κάτω από δύσκολες συνθήκες τέλειο ήχο .

Επίσης την Σοφία Φελούκα και τον Χρύσανθο Σπυρόπουλο που πάντα είναι στο πλευρό του Nafpaktianews.gr και του ΙΟΝΙΑΝ.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...