Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση οφειλών στην ΔΕΗ με 36 δόσεις!

Μέχρι και το τέλος Απριλίου, όσοι έχουν οφειλές έως 500 ευρώ προς τη ΔΕΗ μπορούν να «παγώσουν» την οφειλή τους για ένα χρόνο! Αν μάλιστα, πληρώνουν τους νέους λογαριασμούς τους εντός προθεσμίας, τότε θα εξασφαλίζουν και επιπλέον έκπτωση 15%.  Πρόκειται για την δεύτερη ευκαιρία της εταιρίας για όσους δεν πρόλαβαν ή έχασαν τη ρύθμιση των 36 δόσεων.

 

 Από την εταιρία, εκτιμάται ότι στη ρύθμιση θα ενταχθούν περίπου 1,5 εκατ. καταναλωτές της ΔΕΗ. Ακόμα και όσοι ήταν εντός της ρύθμισης και την έχασαν για κάποιο λόγο, τώρα μπορούν να επανενταχθούν στο «Πρόγραμμα των 36 δόσεων».

 Η ρύθμιση είναι ανοιχτή και για καταναλωτές με μεγαλύτερες οφειλές. Παραδείγματος χάρη, καταναλωτές με οφειλές 650 ευρώ, μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση, αφού πρώτα πληρώσουν  τα 150 ευρώ, ώστε το υπόλοιπό τους να πέσει στα 500 και «σπάσει» σε 36 δόσεις.

  Διαφορετικές είναι οι προϋποθέσεις για  οφειλές που ξεπερνούν τα  1.000 ευρώ. Τότε η εταιρία δίνει  δύο επιλογές, την άμεση καταβολή του 10% της συνολικής οφειλής και τη ρύθμιση του υπόλοιπου σε 18 μηνιαίες δόσεις ή την προκαταβολή του 20% και τη ρύθμιση του υπολοίπου σε 36 δόσεις.

Τέλος, υπάρχει και η ρύθμιση των μεγάλων επιχειρήσεων, όπου με 10% προκαταβολή, το υπόλοιπο μπορεί να διακανονιστεί από 18 έως  36 μηνιαίες δόσεις, ανάλογα με το μέσο μηνιαίο λογαριασμό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...