Τεντόγλου: «Χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου»

Τεντόγλου: «Χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου»
Τεντόγλου: «Χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου»

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.35 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου και παρέμεινε στην κορυφή.

Ο Έλληνας αθλητής στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά από τον αγώνα τόνισε ότι είναι χαρούμενος που πέτυχε το στόχο του. Ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν το ευχαριστήθηκε, αφού χρειάστηκε να παραλείψει προσπάθειες εξαιτίας του γονάτου του. Μάλιστα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με ένα άλμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεντόγλου:

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου ακόμη και με δυσκολίες. Έκανα λίγες προσπάθειες λόγω του γονάτου μου. Δεν μου άρεσε, δεν είναι του στιλ μου. Αφού βγήκαν, όλα καλά.

Δεν ήταν κάτι το τρομερό να περάσω το 8.30, αλλά έπρεπε να το εκτελέσω. Τα άλματα και των υπολοίπων αθλητών ήταν καλά, ήταν απίστευτος αγώνας. Όλα πήγαν καλά.

Είχα πει στον Πομάσκι ότι θα κάνω ένα άλμα, δεν με πίστευε. Μου είπε ότι με παραδέχθηκε. Τώρα θα χρειαστώ να κάνω κάποιες μέρες θεραπείες. Ξεκινάει η προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα. Μου αρέσουν οι αγώνες, σήμερα ένιωσα σαν αγγαρεία».

Πηγή: Filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...