Τεράστια επιτυχία η 1η έκθεση τοπικών προϊόντων στο Μεσολόγγι

  Ολοκληρώθηκε σημειώνοντας τεράστια επιτυχία η 1η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, που διεξήχθη από 1- 4 Σεπτεμβρίου στο Μεσολόγγι. Τα 51 περίπτερα των εκθετών επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια του τετραημέρου περισσότεροι από 10.000 πολίτες….

 

      Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά το τέλος των εργασιών της Έκθεσης δήλωσε:
          “Για το ιστορικής σημασίας γεγονός που έγινε πράξη  αυτές τις τέσσερεις ημέρες στο Δήμο μας,  οφείλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες:

    -Στους συνδιοργανωτές, ήτοι την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Μεσολογγίου, για την αγαστή συνεργασία.
   -Στους εκθέτες που μας εμπιστευτήκαν, στους επιχειρηματίες που διαφημίστηκαν μέσω της Έκθεσης, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας.
      -Στον Αντιδήμαρχο Κοταντάκη Δημήτρη και στο Γραφείο Επιχειρηματικής Δράσης του Δήμου, ιδιαιτέρως δε στην Κρασσά Πέπη και στον Τερζάκη Μανώλη, που ήταν η «ψυχή» της όλης προσπάθειας.
    -Στον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κο Μιχάλη Σάλλα, που την εγκαινίασε.
    -Στους εργαζόμενους του Δήμου και ιδιαιτέρως στις εργαζόμενες της Κοινωφελούς μας Επιχείρησης, καθώς και στους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά.
      -Στον κο Δημητρόπουλο, στον οποίο ανήκει η όμορφη συλλογή παλαιών ποδηλάτων που μας διέθεσε στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου.
       -Στους υπευθύνους και όλα τα μέλη των καλλιτεχνικών σχημάτων που μας κράτησαν συντροφιά, ήτοι: Τη Λέσχη Φωτογραφίας «ΦΩΤΟ ΛΕΜΕ», τους Foxrot και Dream waves, τη Χορωδία και την Κομπανία του Φιλοκαλλιτεχνικού Συλλόγου Μεσολογγίου, τη Χορωδία του Πνευματικού μας Κέντρου.
    Ακόμη το Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού που κινητοποίησε τους ψαράδες και διοργάνωσε την εκδήλωση για το περιβάλλον και τον Διατροφολόγο Γεράσιμο Μελισσαράτο, που ήταν ο ομιλητής στην εκδήλωση για τη « Μεσογειακή Διατροφή και τα τοπικά μας προϊόντα».
Τέλος εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες των συμπατριωτών μας που στήριξαν την προσπάθεια μας. Έγινε η αρχή και ήταν ελπιδοφόρα.
     Να είναι όλοι σίγουροι πώς θά υπάρξει καί ανάλογη συνέχεια

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...