Τζόνι Ντεπ: Οι θαυμαστές του στρέφονται εναντίον της κόρης του

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ λαμβάνει απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη στάση της στη δίκη του πατέρα της

Η πολύκροτη δίκη μεταξύ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μεγάλες αποκαλύψεις για τη σχέση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού και δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του ηθοποιού που αναρωτιούνται: Γιατί δεν τον έχει υποστηρίξει δημόσια η κόρη του, Λίλι Ρόουζ;

H υπόθεση Ντεπ-Χερντ έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στο εξωτερικό με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να τυπώνουν καθημερινά την παραμικρή λεπτομέρεια που ακούγεται εντός της δικαστικής αίθουσας, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρατεί μία παρόμοια κατάσταση.

Θαυμαστές του ηθοποιού αναρτούν κάθε στοιχείο που μπορεί να ενοχοποιήσει την πρώην γυναίκα του, όμως τις τελευταίες ημέρες στρέφονται εναντίον της 22χρονης κόρης του, Λίλι Ρόουζ Ντεπ, δημοσιεύοντας υβριστικά και απειλητικά μηνύματα στο Instagram, επειδή δεν υποστήριξε δημόσια τον πατέρα της.

17990018

Η Λίλι Ρόουζ δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την έναρξη της δίκης ή και κατά τη διάρκεια, με τους φαν του ηθοποιού να θυμώνουν μαζί της. Κάποιος χρήστης του Instagram την κατηγορεί ότι ποστάρει περισσότερο το στήθος της, παρά κάποιο σχόλιο για τον πατέρα της, ενώ αρκετοί την παρακαλούν να στηρίξει τον Ντεπ και να μιλήσει επιτέλους για όσα γνωρίζει, «καθώς ξέρει ότι η Άμπερ Χερντ δεν είναι το θύμα της υπόθεσης».

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Ούτε μια φωτογραφία του μπαμπά σου! Τι άνθρωπος είσαι!;» Σε ένα δεύτερο σχόλιο, ο ίδιος λογαριασμός συνέχισε: «Μετά από χρόνια θα φύγεις και θα ξεχαστείς και οι άνθρωποι θα σε θυμούνται μόνο ως κόρη ενός θρυλικού άντρα».

«Δεν βλέπω ούτε μια φωτογραφία σου με τον πατέρα σου. Γιατί;;;», σχολίασε ένας χρήστης, με έναν άλλον να αναρωτιέται: «Πώς και δεν μίλησες για την περίπτωση του πατέρα σου!»

Σε κάποια σχόλια μάλιστα, οι υποστηρικτές του Tζόνι Ντεπ ρωτούν την κόρη του, πώς μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη νομική ομάδα του, για να προσφέρουν βοήθεια στη δίκη.

depp-johnny-daughter

Στον «πόλεμο» των social media υπάρχουν ασφαλώς κι εκείνοι που βρίσκουν άρρωστο όλο αυτό που συμβαίνει με την κόρη του Ντεπ, ζητώντας να την αφήσουν στην ησυχία της, αφού κανείς δεν γνωρίζει πώς νιώθει και πώς βιώνει τη νέα δικαστική διαμάχη του πατέρα της.

Αν και η Λίλι Ρόουζ δεν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής για τη νέα δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπερασπίστηκε τον μπαμπά της σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Instagram το 2016, όταν δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά οι κατηγορίες της Χερντ εναντίον του Ντεπ.

Αναρτώντας μια φωτογραφία του Ντεπ να τη βοηθάει να περπατήσει όταν ήταν ακόμη μωρό, η Λίλι Ρόουζ είχε γράψει τότε: «Ο μπαμπάς μου είναι το πιο γλυκό πρόσωπο που ξέρω, δεν ήταν παρά ένας υπέροχος πατέρας για τον μικρό μου αδερφό και εμένα. Και όλοι όσοι τον γνωρίζουν θα έλεγαν το ίδιο».

lilly-2016

Εν τω μεταξύ, ο Τζόνι Ντεπ έχει καταθέσει στο παρελθόν ότι η Λίλι Ρόουζ δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με την Άμπερ Χερντ και απουσίαζε από τον γάμο τους, το 2015. «Η κόρη μου δεν ήρθε στο γάμο. Αυτή και η κυρία Χερντ δεν είχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις, για διάφορους λόγους», είχε πει στην πρώτη δίκη.

Υποστήριξε επίσης ότι η Χερντ του έλεγε ότι τα παιδιά του δεν τον συμπαθούν και τον αποκαλούσε «κακό πατέρα», γεγονός που όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού ουδέποτε στράφηκαν εναντίον του.

Aκολουθούν μερικά σχόλια για τη Λίλι Ρόουζ Ντεπ 

depp1

depp2

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...