Τηλεκπαίδευση: 12χρονος μαθητής κάνει μάθημα στο πεζοδρόμιο

Τηλεκπαίδευση: 12χρονος μαθητής κάνει μάθημα στο πεζοδρόμιο
Τηλεκπαίδευση: 12χρονος μαθητής κάνει μάθημα στο πεζοδρόμιο

Νέο περιστατικό με μαθητή που αναγκάζεται να παρακολουθεί τα μαθήματά του από το πεζοδρόμιο φέρνει στο φως της δημοσιότητας τοπική ιστοσελίδα στην Ηλεία.

Ένας 12χρονος από την Αμαλιάδα, μαθητής της Α’ Γυμνασίου, αποκάλυψε ότι συμμετέχει στην τηλεκπαίδευση από το πεζοδρόμιο καθώς όπως δήλωσε στο ilia.new.gr, χάλασε το ρουτερ του σπιτιού του.

«Το ρούτερ στο σπίτι χάλασε και περιμένω τον τεχνικό να έρθει να το φτιάξει και συνέχισε: «Μέχρι τότε έπρεπε να βρω κάπου ίντερνετ για να μπορώ να μπαίνω στα μαθήματα».

μαθητης τηλεκπαιδευση

Το παιδί κάθεται στο πεζοδρόμιο με το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι και πασχίζει να παρακολουθήσει τα online μαθήματά του.

Ο μαθητής κάθεται εδώ και περίπου ένα μήνα, στο παγωμένο πεζοδρόμιο, καταγγέλλουν οι γείτονες.

Το να παρακολουθήσει από το καφενείο της περιοχής είναι δύσκολο λόγω του lockdown ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο ιδιοκτήτης του ανοίγει μερικές φορές την πόρτα να μπει μέσα, όπου έχει τραπέζι, καρέκλα και ζεστασιά.

Η ισότιμη πρόσβαση των μαθητών στην τηλεκπαίδευση και η αμέλεια από το υπουργείο Παιδείας να δώσει λύσεις φέρνει καθημερινά στο φως παρόμοια περιστατικά.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...