Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία! Ζητώ την ψήφο σας να προχωρήσουμε μαζί!

bb

Φίλες και Φίλοι,

Στις εκλογές του 2015, σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας. Η παρουσία μου στο νομό ήταν συνεχής και η επικοινωνία μας αδιαμεσολάβητη. Με αίσθημα ευθύνης και χρέους, κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, προσπάθησα να αναδείξω όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας. Αγωνίστηκα με συνέπεια και υπευθυνότητα στο πλαίσιο της εντολής που μου δώσατε και με απόλυτο σεβασμό στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, αισθάνομαι ότι έχουμε χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.Την Κυριακή διακυβεύεται η επόμενη μέρα και η προοπτική της πατρίδας μας. Έπειτα από μια χαμένη δεκαετία στην κρίση που εγκλώβισε τη χώρα η καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (2004-2009), τα υπερπλεονάσματα για τα οποία δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπουν την ανάκαμψη της οικονομίας και συνακόλουθα την ανάπτυξη. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η συντήρηση είναι ο κοινός παρονομαστής των θέσεών τους. Η πόλωση η κοινή τους στρατηγική για την κατάληψη της εξουσίας. Η εθνική ομοψυχία, όμως, που απαιτείται για την πραγματική έξοδο από την κρίση δεν μπορεί να καλλιεργηθεί μέσα από νέους διχασμούς. 

Το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο. Δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος. Το δίλημμα είναι ΙΣΧΥΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ή νέες περιπέτειες για την Ελλάδα, για την οικονομία, για τους θεσμούς. 

Με αυτές τις σκέψεις την Κυριακή ζητώ τη στήριξή σας στο Κίνημα Αλλαγής για να γίνει αντίβαρο στις συντηρητικές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στον λαϊκισμό και τις ανέξοδες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για να προχωρήσουμε μαζί και να συνδιαμορφώσουμε τις προοδευτικές πολιτικές που θα εγγυηθούν την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την κρίση με ανάπτυξη, ποιοτικές θέσεις εργασίας και κοινωνική δικαιοσύνη. Για την Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας!
 Σας ευχαριστώ,
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...