Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Απριλίου στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, θα συμβεί μια μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και καινοτομίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Απριλίου στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, θα συμβεί μια μοναδική εμπειρία τεχνολογίας και καινοτομίας!

🎮 Δύο ημέρες γεμάτες με ομιλίες, fireside chats, case studies, research labs που θα μας μεταδώσουν τις δυνατότητες, τις προοπτικές, τις πρακτικές, την πρόοδο του οικοσυστήματος τεχνολογίας στον δυτικό άξονα της Ελλάδας. Μέσα από τις εμπειρίες των ομιλητών, οι θεματικές που θα «πρωταγωνιστήσουν» στη σκηνή του Routelab θα είναι ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, η Χρηματοοικονομική Τεχνολογία (Fintech), η Καινοτομία στην Υγεία (Health Tech), τις Έξυπνες πόλεις (Smart Cities) και Sustainability & ESG!

🧩 Η εμπειρία δε σταματάει εδώ, όμως! Οι χώροι της Αγορά Αργύρη θα μετατραπεί σε ένα λαβύρινθο παράλληλων δράσεων, μέσα από τα Experience Rooms! Αυτά τα δωμάτια θα έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε το κοινό να βιώσει διαδραστικές εμπειρίες σε τεχνολογίες VR, Green Box Broadcast και πολλές άλλες εκπλήξεις! Συνάμα, θα υπάρχουν δωμάτια που θα φιλοξενήσουν την έκθεση «RouteLAB DoC». Μια ιστορική, οπτικοακουστική, καταγραφή προσώπων που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία του τεχνολογικού οικοσυστήματος στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας! Και την έκθεση Φωτογραφίας “Patras Urban Click”, όπου θα εκτεθούν οι φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό “Patras Urban Click”, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του “Urban Fest 2023” by RouteLAB. Τέλος, στο χώρο θα λειτουργήσει και web radio, όπου θα συμμετέχουν οι «άνθρωποι» του Routelab μαζί με τους ομιλητές!

Σας περιμένουμε όλους!

🖇 Περισσότερες πληροφορίες στο site μας και στα social media μας Facebook, Instagram, X, LinkedIn.

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : Routelab – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western GreeceΠανεπιστήμιο Πατρών University of Patras – Επιμελητήριο Αχαΐας – Ionian TV

SILVER SPONSORS: DeloitteΔΕΗ Α.Ε.

SPONSORS: EGG EurobankΕλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ – Hellenic Open University – Σ.Ε.Β. Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδας

Content Partner: diaNEOsis

#RouteLab#experience#meetLab#innovation#casestudies#forum#research#creativity#knowledge#greece#patras#ecosystem#startup#growth#economical#technology#fintech#healthtech#esg#smartcity#sustainability

#entrepreneurshipΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...