Την πίτα του έκοψε ο ΑΣΟΝ Έπαχτος.Φωτο

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ Α.Σ.Ο.Ν.’ΕΠΑΧΤΟΣ’

Το Σάββατο 11 Φεβρουρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ «ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ», στην αίθουσα του Συλλόγου (Γεωργίου Νόβα 54 – Ναύπακτος).
Αφού έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. έγινε και ο προγραμματισμός του έτους 2017. Στη συνέχεια και με την παρουσία πολλών νεαρών αθλητών και των γονέων τους έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προσφορά του κ. Κώστα Νικολάου.
Το φλουρί κέρδισε ο Δήμος Πράππας με δώρα του Χρ. Πετσίνη και Π. Κατσιγιάννη.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Νάκης, εκ μέρους του Δ.Σ., ευχήθηκε σε όλους «υγεία – υγεία – υγεία, ειρήνη στον κόσμο και δημιουργική απασχόληση». Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Αθανάσιο Κονιστή για την ενοικίαση της αίθουσας με το συμβολικό ενοίκιο των 100 ευρώ και όλους όσους βοηθούν στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του Συλλόγου. Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι τιμή μας και καμάρι μας που έχουμε έναν Σύλλογο με τα εξυπνότερα άτομα: 20 επιστήμονες, πάνω από 30 φοιτητές και πάνω από 50 αριστούχους μαθητές που διαπρέπουν σε ό,τι κάνουν. Τελευταία, η επιτυχία της αθλήτριάς μας Άνθιας Πράππα, που πήρε πλήρη υποτροφία, τέσσερα χρόνια από το Πανεπιστήμιο Columbia της Αμερικής, όπου θα συνεχίσει τις σπουδές της, την οποία και συγχαίρουμε.
Γιορτάσαμε πέρυσι τα 10 χρόνια του Συλλόγου μας. Ελπίζω με τη συνδρομή όλων σας να γιορτάσουμε και τα 20 και τα 30 και τα 40 χρόνια».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...