Την Παρασκευή η κύρια ανάκριση του 15χρονου για το έγκλημα στην Κομοτηνή

Ποια προβλήματα ανέκυψαν…

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 15χρονος καθ’ ομολογία δράστης της στυγερής δολοφονίας του 6χρονου Μεμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή, ωστόσο η κατάθεσή του καθυστερεί, καθώς υπάρχουν προβλήματα συνεννόησης επειδή είναι κωφάλαλος.

Η οικογένεια του θύματος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για ψυχική οδύνη, ενώ το έγγραφο της νεκροψίας θα προστεθεί στην δικογραφία αύριο το πρωί.

Ο συνήγορος της οικογένειας του εξάχρονου Παναγιώτης Χαραλαμπίδης είπε ότι «ο 15χρονος επιδεικνύει μία αφύσικη ψυχραιμία, αντιλαμβάνεται πλήρως το τι έχει συμβεί, δεν φαίνεται στεναχωρημένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως χαμηλής ευφυΐας».

Σημειώνεται ότι διορίστηκε αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία συνήγορος υπεράσπισης του 15χρονου. Την Παρασκευή αναμένεται να φθάσει στην Κομοτηνή από τη Θεσσαλονίκη ειδικός διερμηνέας ώστε να επικοινωνήσει με τον δράστη και να ξεκινήσει η διαδικασία της κύριας ανάκρισης.

Στις 15:00 στον συνοικισμό των αθιγγάνων στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του μικρού αγοριού σε βαρύ κλίμα και ενώ εκφράζονται απειλές για αντίποινα εναντίον της οικογένειας του κατηγορούμενου, η οποία έχει εξαφανιστεί από την περιοχή.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...