Την Παρασκευή 4 Μαΐου η κεντρική ομιλία του υπ. Βουλευτή στο Μεσολόγγι

9:00μμ. – Ξενοδοχείο «Θεοξένια»

«Ο Νομός πρέπει να αξιοποιηθεί, έχει τις προοπτικές και εμείς έχουμε την υποχρέωση να το κάνουμε. Όχι άλλες καθυστερήσεις» είναι το μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Καραπάνου στις καθημερινές του επαφές και συναντήσεις με τους πολίτες του νομού.

Ο Νίκος Καραπάνος θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία στο Μεσολόγγι με ομιλία την Παρασκευή 4 Μαΐου, στις 9:00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Θεοξένια»
Μπαίνοντας στη τελική ευθεία λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ο Νίκος Καραπάνος συνεχίζει με αδιάκοπο ενδιαφέρον και καθαρά λόγια την προεκλογική του περιοδεία. Την Κυριακή(29-4-12) επισκέφτηκε περιοχές του δήμου Μεσολογγίου. Συζήτησε με τους πολίτες, νέους και ηλικιωμένους, τους επαγγελματίες του κάθε Δήμου και άκουσε τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις τους. «Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο» τόνισε, «τώρα πρέπει να αλλάξουν όλα για το καλό μας.  Όχι άλλες καθυστερήσεις».

Την επομένη ημέρα, Δευτέρα(30-4-12) ο Νίκος Καραπάνος το πρωί βρέθηκε στο Αγρίνιο και αποκόμισε για άλλη μια φορά τον παλμό της πόλης και την θερμή υποστήριξη προς το πρόσωπο του. Το απόγευμα τις ίδιας μέρας ο υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Καραπάνος επισκέφτηκε την Πάλαιρο ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Νομού όπως την χαρακτήρισε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Νομός πρέπει να αξιοποιηθεί ,έχει τον φυσικό πλούτο έχει τις προοπτικές. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να το κάνουμε αυτό και θα το κάνουμε, ήρθε η ώρα».

Την Πρωτομαγιά επισκέφτηκε τη Γούρια και παραβρέθηκε στην «γιορτή της προβατίνας», όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από φίλους και υποστηρικτές του. Στην συνεχεία περιόδευσε σε περιοχές του δήμου Αμφιλοχίας όπου και εκεί η θετική ανταπόκριση στο πρόσωπο του ήταν  φανερή από τους απλούς πολίτες, οι όποιοι έσπευδαν να του σφίξουν το χέρι και να του πουν όλα όσα, τους έχουν, μέχρι σήμερα, πικράνει από το πολίτικο σκηνικό της χώρας καθώς και τα καθημερινά τους προβλήματα. 

Άλλωστε οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας είναι πεπεισμένοι ότι ο Νίκος Καραπάνος δεν θα τα ξεχάσει μόλις απομακρυνθεί από την περιοχή του ή την επομένη των εκλογών…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...