Τιτόρμεια 2012

Ο αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80΄, διοργανώνει με την έγκριση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, αγώνες Στίβου ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄, στα πλαίσια της Β΄ΦΑΣΗΣ, (ΑΓΩΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΑΣ Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ) και σύμφωνα με την παράγραφο 1α, με τους παρακάτω όρους:

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 20/06/2012
  2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΡΩΗΝ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ»
  3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΠΠΒ΄:

 60μ. –1.000μ. –ΜΗΚΟΣ – ΥΨΟΣ-ΜΠΑΛΑΚΙ-ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

ΠΚΒ΄:

60μ. –1.000μ. –ΜΗΚΟΣ – ΥΨΟΣ – ΜΠΑΛΑΚΙ- ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

 

  1. Ηλικίες: ΠΠΒ΄-ΠΚΒ΄           »            1999-2000

 

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι διοργανωτές Σύλλογοι και όποιος άλλος Σύλλογος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, επιθυμεί, με απεριόριστο αριθμό αθλητών ως Σύλλογος, εφόσον, έχουν Δελτίο αθλητικής ιδιότητος.
  1. 6.       ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, έως και τρείς εργάσιμες ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων. (Δεν θα καλυφθούν έξοδα μετακίνησης). Στις δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο των αθλητών-τριών ολογράφως και όπως ακριβώς αναφέρεται στο Δελτίο του (έτος γεννήσεως-αριθμός Δελτίου εγγραφής στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) ΔΕΝ δηλώνεται κανένας αθλητής-τρια, εάν το Δελτίου του δεν έχει εκδοθεί από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ και δεν βρίσκεται στην κατοχή του Σωματείου του.

 

  1. ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ – ΥΨΗ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ:Οι προβλεπόμενες από τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του 2012.
  2. ΕΠΑΘΛΑ: Στους τρεις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Το δελτίο αθλητικής ιδιότητος, πρέπει να έχει θεώρηση έως και ένα έτος πριν από την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ.

 

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: Ορίζεται ο κος Σαράντης Νικόλαος, ο οποίος και θα επιληφθεί κάθε θέματος που δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη. Η όλη διοργάνωση γίνεται σύμφωνα με τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του 2012. (Προϋπόθεση συμμετοχής των Συλλόγων είναι η αποδοχή των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2012).


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...