Στον εισαγγελέα πήγαν οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες (δύο άνδρες και μια γυναίκα)για να απολογηθούν μετά την σύλληψη τους την περασμένη Τρίτη για την μεγάλη χασισοφυτεία των 600 δενδρυλλίων στην Βελβίνα Ναυπακτίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr οι δύο άνδρες προφυλακίστηκαν και η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και με την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο Α.Τ. Ναυπάκτου.

Χθες Πέμπτη όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά (Δείτε έδω) μέσα από το Nafpaktianews.gr συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα ένα στην περιοχή του Αντιρρίου από άνδρες του Α.Τ. Ναυπάκτου και ακόμη ένα στην Αθήνα. Τα δύο νέα άτομα που συνελήφθησαν δεν έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα ακόμη καθώς πήραν προθεσμία. Ο ένας που συνελήφθη χθες στο Αντίρριο για την ερχόμενη Δευτέρα και άλλος ο οποίος κρατείται στην Αθήνα θα έρθει στον εισαγγελέα έως και την ερχόμενη Τετάρτη.Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν την Τρίτη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αποκλειστικές του nafpaktianews.gr φέρεται να είναι οι επικεφαλής κάτι που η αστυνομία γνωρίζει αλλά και βάση των στοιχείων που διαθέτει έχει γίνει και η στοιχειοθέτηση της δικογραφίας .

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία των ανδρών του Α.Τ. Ναυπάκτου και των αστυνομικών δυνάμεων από την ΑΘήνα που διαχειρίστηκαν άριστα τα στοιχεία που διέθεταν και με την βοήθεια του ελικοπτέρου της Ελληνικής αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν στην Βελβίνα τα 600 δενδρύλλια κάνναβης και μια πολύ καλά οργανωμένη “δουλειά” από τους καλλιεργητές.

Δείτε βίντεο από το ελικόπτερο να κάνει έρευνα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...