Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε επιβλητικά από το ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Ιτούδης αφού ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για τα χειροκροτήματα πριν από την έναρξη του αγώνα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα.

Όσα είπε ο Ιτούδης:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ας ελπίσουμε πως ο κορωνοϊός θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε ξανά κανονικότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ήμασταν πιο αποφασιστικοί. Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα στο ματς για 4-5′.

Όμως, μετά θέσαμε τον τόνο, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Θέσαμε τον τόνο για όλο το παιχνίδι από τη 2η περίοδο. Για να είμαι ειλικρινής, ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από τα κρούσματα του κοροναϊού.

Δεν είχαν ρυθμό μέσα στο ματς. Όμως, έτσι είναι το παιχνίδι. Και εμείς είχαμε τα προβλήματά μας και πρέπει να ζούμε με τα εμπόδια και να μαθαίνουμε από αυτά. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλή, αξίζαμε την νίκη. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα θερμά χειροκροτήματα. Αναγνωρίζουν όσα κάναμε μαζί για 13 χρόνια».

Για το ενδιαφέρον της ΕΟΚ να τον προσλάβει εν όψει Ευρωμπάσκετ και τις συζητήσεις μεταξύ της ομοσπονδίας και του Αντρέι Βατούτιν; «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σε επαφή και σε συζήτηση οι δύο άνδρες. Σε κάποιο διάστημα, εύλογο, όταν συζητήσουν θα υπάρξουν και εξελίξεις. Δεν υπάρχει κάτι να σας πω, κάτι που να υπάρχει σε εξέλιξη ή να μην το γνωρίζετε».

πηγη in.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...