Τι είπε ο Κώστας Μπακογιάννης για το νοσοκομείο Λαμίας

«Δεν πάει άλλο, το νοσοκομείο Λαμίας είναι ξεχασμένο και από την Υγειονομική Περιφέρεια και από το κεντρικό Κράτος», τόνισε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, μετά την επίσκεψή του, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας και περιφερειακούς συμβούλους στο Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά και την έκτακτη συνάντηση που ζήτησε και είχε νωρίς το πρωί με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και την διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας που υπολειτουργεί λόγω των σημαντικών ελλείψεων.

«Το θέμα είναι, πέρα από ιδεολογίες και πάνω από κόμματα, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εξασφαλίσουμε το αυτονόητο για τους πολίτες, την Υγεία», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Να κάνουμε πράξη την προσταγή του Συντάγματος για την ισότητα όλων των πολιτών, γιατί, δυστυχώς, όταν οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας δεν απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της Δημόσιας Υγείας, δεν είναι ίσοι έναντι των υπολοίπων. Θέλω όμως να στείλω και ένα μήνυμα: όποιος δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν , να πάει σπίτι του», πρόσθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...