«Τον αληθινό έρωτα της Νταϊάνας» αποκαλύπτει το Vanity Fair

«Τον αληθινό έρωτα της Νταϊάνας» αποκαλύπτει το Vanity Fair
Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 16 χρόνια από τον άδικο και πρόωρο χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα και το τεύχος Σεπτεμβρίου του Vanity Fair κυκλοφορεί με εξωφυλλό της.

Ο τίτλος τους θέματος είναι ο «ο αληθινός έρωτας της Νταϊάνας» και αναφέρεται στη διετή σχέση της με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό, Hasnat Khan, 1995 – 1997, λίγο πριν από τον θάνατό της.

Η Jemima Khan, στενή φίλη της Νταϊάνα και ο πρώην σύζυγος μακρινού ξαδέλφου του Hasnat αποκαλύπτει ότι η νεαρή πριγκίπισσα ήθελε να παντρευτεί τον χειρουργό, ακόμη και αν αυτό σήμαινε ότι θα πάει να ζήσει στο Πακιστάν.  Η Jemima εξήγησε ότι θα αυτό θα ήταν «ο χειρότερος εφιάλτης κάθε συντηρητικής μητέρας» αν οι δύο τους είχαν καταλήξει μαζί, κυρίως λόγω των πολιτισμικών διαφορών.

Ωστόσο, η Jemima επιμένει ότι το ζευγάρι χώρισε για άλλους λόγους και όχι επειδή η οικογένεια αποδοκίμαζε τη σχέση. «Ο Hasnat ήταν ένα αξιοπρεπής νέος από μια παραδοσιακή, συντηρητική πακιστανική οικογένεια και ο ίδιος ανησυχούσε για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η σχέση», δήλωσε. «Δεν άντεχε στη σκέψη ότι θα είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για το υπόλοιπο της ζωής του».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...