Τοξοβολία στη Ναύπακτο!

Ένα ξεχωριστό Ολυμπιακό άθλημα που αξίζει να γνωρίσετε.

  Με στόχο να προσφέρει στους Δημότες Ναυπακτίας, ενήλικες, εφήβους και παιδιά απο 5 ετών και άνω μια εναλλακτική αθλητική ενασχόληση, η περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση Πράσινο Μπλε δημιούργησε την ομάδα τοξοβολίας με το όνομα LEPANTO ARCHERY TEAM Ναυπάκτου.      

   Σε συνεργασία με τον ΑΣ Τοξοβολίας ΠΕΛΟΠΑΣ και αναλαμβάνοντας ως φορέας το κόστος προπονητή τοξοβολίας, καθώς και το κόστος αγοράς πάγιων υλικών προπόνησης όπως στόχο, τόξα, βέλη κ.α. κάθε Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Ναυπάκτου από 10.00 – 11.00 για 5-8 ετών, 10.45 – 12.00 για  9-13 ετών και 11.45 – 13.00  για 13 ετών και άνω, υλοποιούμε προπονήσεις ελπίζοντας στη συμμετοχή των συμπολιτών μας και τη γνωριμία με το ξεχωριστό αυτό Ολυμπιακό άθλημα.

    Η τοξοβολία είναι για όλες τις ηλικίες.  Μικρούς και μεγάλους.

    Η σωματική διάπλαση δεν παίζει κανένα ρόλο. Ειδικά τα παιδιά που ασχολούνται με την τοξοβολία αθλούνται, ενδυναμώνουν τους μύες των χεριών, αποκτούν ισορροπία και αντοχή, βελτιώνουν το πνεύμα και την αυτοπεποίθησή τους. Οι τοξότες δεν χρειάζονται μόνο δύναμη στα χέρια για να ρίξουν το βέλος, αλλά και ικανότητες συγκέντρωσης, ακρίβειας και υπομονής.

    Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά το υπέροχο αυτό άθλημα.

Επικοινωνήστε για ενημέρωση με τον φορέα Πράσινο+Μπλέ ΑΜΚΕ στο [email protected]                                  ή μέσω σελίδας

Facebook  @nafpaktiaarchery



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...