Τους μαθητές που νοσηλεύονται με δηλητηρίαση επισκέφθηκε ο Πολάκης

Τους μαθητές Λυκείου από την Κομοτηνή, που προσκομίστηκαν την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» με δηλητηρίαση, επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάστασης της υγείας τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά μεταφέρθηκαν εκεί με συμπτώματα από το ανώτερο και κατώτερο γαστρεντερικό σύστημα. Σύμφωνα με ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» από τους 75 μαθητές οι 39 εισήχθηκαν στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου για αντιμετώπιση και παρακολούθηση και η κατάστασή τους είναι υπό έλεγχο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισκέφθηκε και την προσφυγοπούλα που τραυματίστηκε στη Μόρια, η οποία νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Αφού ενημερώθηκε για την υγεία της, ο Παύλος Πολάκης τόνισε ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και ιδιαίτερα όσων το έχουν περισσότερη ανάγκη, ενώ επισήμανε ότι οι ήδη σημαντικές δράσεις στήριξης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που ο πόλεμος ξερίζωσε από τον τόπο τους, οφείλουν να είναι συνεχώς εντεινόμενες.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...