Τούρκος βουλευτής έστειλε βερίκοκα στην Τζολί! Eχουν αντικαρκινικές ιδιότητες

Τούρκος βουλευτής έστειλε βερίκοκα στην Τζολί! Eχουν αντικαρκινικές ιδιότητες
Οι Τούρκοι ευχήθηκαν γρήγορη και καλή ανάρρωση στην Αντζελίνα Τζολί, μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη και μαζί με τις ευχές τους της έστειλαν και βερίκοκα!

Tούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας είπε ότι «τα βερίκοκα βοηθούν στη μείωση του κινδύνου των πολλών προβλημάτων υγείας όπως ο καρκίνος, η ηπατική ανεπάρκεια και οι καρδιακές προσβολές. Γι’ αυτό και εμείς στείλαμε στην Αντζελίνα βερίκοκα μαζί με τις καλύτερες ευχές μας».

Και συνέχισε: «Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να υπενθυμίσω στους ανθρώπους τη σημασία της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών για έναν υγιεινό τρόπο ζωής», τόνισε ο Ομέρ Φαρούκ Οζ, ο οποίος εκλέγεται στην περιφέρεια της Μαλάτειας. Σημειωτέον ότι πρόκειται για περιοχή γνωστή για τα βερίκοκά της, τα οποία και εξάγει βέβαια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η διάσημη ηθοποιός σε άρθρο της με τίτλο «Η ιατρική επιλογή μου» αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή επειδή έχει ένα ελαττωματικό γονίδιο (το BRCA1), που αυξάνει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο στις ωοθήκες και τους μαστούς.

«Οι γιατροί μου έχουν δώσει ποσοστό 87% να νοσήσω από καρκίνο του μαστού και 50% πιθανότητες να πάθω καρκίνο των ωοθηκών, αν και η περίπτωση της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική» έγραψε η Τζολί.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...