«Το έτος 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων», λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Το «2night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαΐου ήταν οικογενειακή υπόθεση ήταν, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο τον αδερφό του, Σάκη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε τόσο στην ιδιότητά του ως παρουσιαστής δελτίων καιρού αλλά και στο γεγονός ότι κατεβαίνει στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.


Αρχικά, έκανε μια αναφορά στη Φώφη Γεννηματά και εξήγησε τον λόγο που της «χρωστάει» την ενασχόλησή του με την πολιτική. Ακόμη, αναφέρθηκε στο ζήτημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα και επικαλούμενος έρευνες που έχει διαβάσει, ανέφερε ότι λέγεται πως το τελευταίο παιδί Ελλήνων, προβλέπεται ότι θα γεννηθεί το έτος 2186.

Πιο συγκεκριμένα, για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και το πότε προβλέπεται να γεννηθεί το τελευταίο παιδί από Έλληνες, ο Σάκης Αρναούτογλου είπε: «Το κλίμα και ο καιρός δεν έχουν σύνορα, πρέπει να υπάρχει ένας κοινός στόχος στην Ευρωβουλή για όλες τις χώρες της Ευρώπης. Τα προβλήματα είναι πολλά, από την ακρίβεια, από αυτά που βιώνουμε, το λεγόμενο brain drain, τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό, με την υπογεννητικότητα που έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεν κάνουμε παιδιά. Είχα διαβάσει ότι αν βαδίσουμε με αυτόν τον τρόπο, το 2186 θα είναι το τελευταίο ζευγάρι Ελλήνων που θα υπάρξει και θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί».

Για τη Φώφη Γεννηματά, ο Σάκης Αρναούτογλου σχολίασε: «Όλα αυτά τα ξεκίνησε η Φώφη Γεννηματά. Χρωστάω όλη αυτή την επαφή μου με την πολιτική στη Φώφη Γεννηματά που μας έφυγε με αυτόν τον τρόπο και είμαστε συντετριμμένοι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ”θέλω να κατέβεις, θέλω τη βοήθειά σου”. Ήταν και αυτή αναγνώστρια των θεμάτων που ανεβάζω στο Facebook. Την πρώτη φορά κατέβηκα και βγήκα πέμπτος στις ευρωεκλογές».

Στο μεταξύ, αποκάλυψε ότι έναν μήνα πριν η Φώφη Γεννηματά φύγει από τη ζωή, τον κάλεσε στο τηλέφωνο.

«Έναν μήνα πριν φύγει – που δεν φαινόταν με τίποτα ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό – με κάλεσε και μου είπε ότι θέλει να ξαναπροσπαθήσω. Της είπα ”Φώφη, πιστεύεις ότι εγώ μπορώ να κάνω κάτι στην πολιτική; Γιατί εγώ δεν ήμουν πολιτικός. Μου είπε “θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα το σκεφτείς και να μου απαντήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο και να μου πεις αν ξανασχοληθείς με αυτό. Και δεν πρόλαβα να της απαντήσω, έφυγε. Για αυτή την γυναίκα θέλω να κατέβω γιατί με βοήθησε. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Μου έδωσε δύναμη για να κάνω κάτι τόσο δύσκολο» ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στην πορεία τα δύο αδέρφια συζήτησαν για την κλιματική αλλαγή με τον καλεσμένο να τονίζει ότι εξαιτίας της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα, το 2186 θα γεννηθεί το τελευταίο παιδί Ελλήνων.

protothema.grΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...